Super League: Ο Ολυμπιακός κυρίαρχος του ντέρμπι κορυφής, 2-1 τον ΠΑΟΚ (video)

MVP της αναμέτρησης ο Αγκιμπού Καμαρά, χάρη στο πρώτο γκολ και την ασίστ για το δεύτερο

Must Read

Ο Ολυμπιακός επικράτησε δίκαια του ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι κορυφής, στο πλαίσιο της της 7ης αγωνιστικής της Super League, χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του στο πρώτο ημίχρονο, με το τελικό 2-1, πάντως, να έρχεται κάπως αγχωτικά για τους ερυθρόλευκους, που έκαναν τα εύκολα δύσκολα, ρίχνοντας ρυθμούς στο β’ μέρος.

Το αρχικό σχέδιο του Μαρτίνς, πάντως, δικαιώθηκε 100% και συνολικά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να απειλήσουν όσο ήθελαν και να απειληθούν ελάχιστα, παρά το γεγονός ότι στο τέλος λίγο έλειψε να «τιμωρηθούν», με τους Θεσσαλονικείς να μειώνουν το σκορ και να ζητούν πέναλτι για χέρι στην εκπνοή του αγώνα. Ο Γερμανός διαιτητής, ωστόσο, κατόπιν εξέτασης της φάσης από τον VAR, κατέληξε στο ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, χωρίς να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη απέναντι στον βασικό της -εκτός απροόπτου- αντίπαλο και για φέτος, αντιδρώντας άμεσα μετά την πρώτη ευρωπαϊκή της ήττα την περασμένη Πέμπτη στην Φρανκφούρτη. Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ, πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 9 λεπτά, βάζοντας έτσι, τις βάσεις για το 5ο εφετινό της «τρίποντο».

Οι Θεσσαλονικείς, από την πλευρά τους, προσπάθησαν να αντιδράσουν στο β’ μέρος, αλλά το μόνο, ουσιαστικά, που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν στο 81′ με τον Μουργκ. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για την ομάδα του Λουτσέσκου μακριά από την Τούμπα και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα, η οποία φέρνει τον ΠΑΟΚ στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά (70΄ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Ροντρίγκες (46΄ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (83΄ Κούντε), Μασούρας (83΄ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (59΄ Τικίνιο)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (60΄ Βιεϊρίνια), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι (46΄ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (59΄ Μιτρίτσα – 79΄ Μουργκ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (59΄ Σβιντέρσκι)

  • Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

https://youtu.be/cFnMJtgKMhM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This