ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΆννα Ντουντουνάκη: «Ασημένια» στο Καζάν, στα 100μ. πεταλούδα!

Άννα Ντουντουνάκη: «Ασημένια» στο Καζάν, στα 100μ. πεταλούδα!

Τερμάτισε δεύτερη πίσω από την ανίκητη Σουηδέζα Σάρα Σιέστρεμ

Ξανά στο βάθρο η Άννα Ντουντουνάκη, καθώς κατέκτησε σήμερα το αργυρό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξάγεται αυτόν τον καιρό στο Καζάν της Ρωσίας.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση πρόσθεσε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση και μία ακόμη μεγάλη διάκριση στο ενεργητικό της, χάνοντας μόνο από την ανίκητη Σάρα Σιέστρεμ, την οποία κόντραρε «στα ίσια» για 50μ.

Η αθλήτρια του Τάσου Καράμπελα τερμάτισε σε 56.35′ και μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με τη Λευκορωσίδα Αναστασίγια Σκουρντάι, ανεβαίνοντας ένα σκαλί ψηλότερα σε σχέση με τη διοργάνωση του 2019 στη Γλασκώβη (όπου ήταν τρίτη) και βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ (56.44) που είχε σημειώσει τότε.

Νικήτρια με 55.84′ αναδείχθηκε η Σουηδή Ολυμπιονίκης, η οποία και κατέκτησε το τρίτο της χρυσό μετάλλιο στο Καζάν και το τέταρτο στα 100μ. πεταλούδα σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα μικρής πισίνας.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης