Άννα Ντουντουνάκη: «Ασημένια» στο Καζάν, στα 100μ. πεταλούδα!

Τερμάτισε δεύτερη πίσω από την ανίκητη Σουηδέζα Σάρα Σιέστρεμ

Must Read

Ξανά στο βάθρο η Άννα Ντουντουνάκη, καθώς κατέκτησε σήμερα το αργυρό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξάγεται αυτόν τον καιρό στο Καζάν της Ρωσίας.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση πρόσθεσε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση και μία ακόμη μεγάλη διάκριση στο ενεργητικό της, χάνοντας μόνο από την ανίκητη Σάρα Σιέστρεμ, την οποία κόντραρε «στα ίσια» για 50μ.

Η αθλήτρια του Τάσου Καράμπελα τερμάτισε σε 56.35′ και μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με τη Λευκορωσίδα Αναστασίγια Σκουρντάι, ανεβαίνοντας ένα σκαλί ψηλότερα σε σχέση με τη διοργάνωση του 2019 στη Γλασκώβη (όπου ήταν τρίτη) και βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ (56.44) που είχε σημειώσει τότε.

Νικήτρια με 55.84′ αναδείχθηκε η Σουηδή Ολυμπιονίκης, η οποία και κατέκτησε το τρίτο της χρυσό μετάλλιο στο Καζάν και το τέταρτο στα 100μ. πεταλούδα σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα μικρής πισίνας.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This