Η Ελλάδα στους 16 του Μουντομπάσκετ – Εντυπωσίασε ο Αντετοκούνμπο! Και τώρα η Αμερική (video)

Must Read

Η Εθνική Ομάδα πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους 16 του Μουντομπάσκετ. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στη Νέα Ζηλανδία (103-97) και να περάσει στην επόμενη φάση.

Αντετοκούνμπο, Καλάθης, Πρίντεζης είναι κάποιοι από τους αστέρες της ομάδας που βοήθησαν να φτάσει η ομάδα στις 16 καλύτερες της διοργάνωσης.

Σε κάθε αναμέτρηση βέβαια το ενδιαφέρον μονοπωλεί ο Greek Freak, o οποίος πιθανότατα να είναι ο κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης κάτι που αποδεικνύει σε αρκετές φάσεις αγώνων.

Μάλιστα στη δεύτερη αγωνιστική, ο MVP του NBA κατέκτησε την κορυφή με την πιο εντυπωσιακή φάση σε αγώνα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο διέσχισε όλο παρκέ και κάνοντας τα μαγικά του με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα τελειώνει τη φάση.

Νίκησε αλλά πρέπει να σοβαρευτεί γιατί έχει μπροστά της την Αμερική!
Η Ελλάδα μπορεί λοιπόν να επικράτησε (103-97) της αδύναμης Νέας Ζηλανδίας όμως δεν έπεισε τον κόσμο με την παρουσία της. Το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου έδειξε πως δεν ξεπέρασε την ήττα από τη Βραζιλία, όμως με “κλειδί” τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που βγήκε μπροστά, έφτασαν σε μια οριακή νίκη. Οι Νεοζηλανδοί παρουσιάστηκαν αντάξιοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν ήταν διατεθειμένοι να καταθέσουν εύκολα τα όπλα. Ο Κόρει Γουέμπστερ έφτασε σε επίπεδα… Μπογκντάνοβιτς με 31 πόντους αλλά και αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του.
Όσον αφορά στην Ελλάδα, οι διεθνείς έδειξαν πεισμωμένοι, όμως για ακόμα έναν αγώνα δεν έβρισκαν απαντήσει στις κλειστές άμυνες. Ο Σκουρτόπουλος δεν άνοιξε το ροτέσιον όμως έδωσε πολύ χρόνο στον Θανάση Αντετοκούνπμο, που τον δικαίωσε με τις ψυχωμένες άμυνες του. Ο Greek Freak, ήταν ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος της αντίπαλη άμυνας και με κάθε ευκαιρία τον έκλειναν ακόμα και τέσσερις παίκτες.
Η επόμενη μέρα
Ό,τι έγινε, έγινε για την Επίσημη Αγαπημένη στους ομίλους καθώς πλέον πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα της στη διοργάνωση. Το Σάββατο αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ που μπορεί να μην είναι Dream Team, όμως δεν παύει να είναι οι… ΗΠΑ. Πάντως, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, οι Αμερικάνοι ίσως ταιριάζουν… καλύτερη στην Εθνική ομάδα καθώς παίζουν πιο ανοικτή άμυνα, τους αρέσει να τρέχουν, αλλά έχουν φαρμακερούς σουτέρ που μπορούν να σκοτώσουν την Εθνική. Αν η Ελλάδα δε νικήσει τις ΗΠΑ τότε θα πρέπει να κερδίσει την Τσεχία με την καλύτερη δυνατή διαφορά και να περιμένει μια σειρά από άλλα αποτελέσματα για να ελπίζει στην πρόκριση στους “8”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This