Η Ελλάδα δεν κέρδισε ούτε το Λιχτενστάιν 1-1 στο ΟΑΚΑ!

Must Read

Μια επίθεση στην εκπνοή του αγώνα ήταν αρκετή για το Λιχτενστάιν, να παγώσει την ήδη παγωμένη Εθνική μας από την πορεία φιάσκο στο Euro.

To 1-1 την αδικεί με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία.

Με γκολ του Μασούρα στο 33′ η Εθνική πήρε το προβάδισμα, αλλά δεν καθάρισε τον αγώνα και στο 85′ στη μοναδική ευκαιρία του Λιχτενστάιν ο Σαλάνοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 προκαλώντας σοκ στους ελάχιστους ηρωικούς φιλάθλους μας!

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σιπ): Μπάρκας, Μπακάκης, Μανωλάς, Σωκράτης, Τσιμίκας, Σάμαρης, Μπουχαλάκης (62’ Ζέκα), Φετφατζίδης (68’ Παυλίδης), Μασούρας (86’ Γιαννούλης), Βρουσάι, Κουλούρης.
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Χέλγκι Κόλβιντσον): Μπ. Μπίχελ, Ρεχστάινερ (82’ Χόφερ), Μάλιν, Κάουφμαν, Γκέπελ, Μ. Μπίχελ, Βίζερ, Χάσλερ, Μάιερ (64’ Μπράντλ), Σαλάνοβιτς, Γκούμπζερ (55’ Γιλντίζ).

Στην κάμερα του Open, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε:

«Είναι σαφές ότι όταν εσύ δεν μετατρέπεις τις ευκαιρίες σου σε γκολ θα το δεχτείς αφού, οι αντίπαλοί μας στη μοναδική τους ευκαιρία που είχαν πέντε λεπτά πριν το τέλος σκόραραν.

Είναι θέμα νοοτροπίας. Είμαστε με την ομάδα δέκα μέρες, αυτά που έδειξαν τα παιδιά στην προπόνηση δεν τα έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παίζουμε μέσα στο γήπεδο όπως μπορούμε, ξέρουμε πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το τι είπε στους διεθνείς: «Τους είπα πως την ποιότητα και τη νοοτροπία πρέπει να τη βγάζουμε στο γήπεδο. Έχουμε πει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να βοηθάμε όπως μπορούμε αλλά, δεν τα κάναμε και αυτό πρέπει να διορθώσουμε».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Πρέπει να γίνει μία επανεκκίνηση, πρέπει να βρούμε τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε, που έχουν ποιότητα και μέλλον, είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τα πάντα».

Για την απουσία του κόσμου: «Αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό και είναι αποτέλεσμα της γενικότερης εμφάνισης. Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην ομάδα καθώς, δεν πιστεύει στους ποδοσφαιριστές. Φτάσαμε σε ένα σημείο που πρέπει να πιούμε το πικρό ποτήρι για να κάνουμε μια επανεκ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This