Αναβλήθηκε το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Must Read

Η επέλαση του κορωνοϊού δεν βρήκε εμπόδιο ούτε στη 16η αγωνιστική της Liga Endesa (02/01), με το μεγάλο μπασκετικό ντέρμπι, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα να αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής (31.12.2021) άλλα έξι κρούσματα, αφού διαγνώστηκαν θετικοί ο προπονητής της ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, οι… βασικοί Νικολάς Λαπροβίτολα και Μπράντον Ντέιβις, καθώς και τρία μέλη του σταφ. Υπενθυμίζεται πως προ ημερών είχαν βρεθεί θετικοί οι Νικ Καλάθης, Πιέρ Οριόλα και Κάιλ Κούριτς, ενώ πρόσφατα βγήκε από την καραντίνα ο Νάιτζελ Χέιζ.

Από τη στιγμή που και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα σημαντικό αριθμό νοσούντων, η Liga Endesa ανακοίνωσε την αναβολή του μεγάλου ντέρμπι.

Πλέον μόνο δύο ματς της 16ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν, αύριο το Μάλαγα-Σαραγόσα και τη Δευτέρα το Βαλένθια-Γκραν Κανάρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This