Τι είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την υπόθεση Τζόκοβιτς

«Σίγουρα φαίνεται να παίζει με τους δικούς του κανόνες και κάνει κάτι που όχι πολλοί παίκτες έχουν τα κότσια να κάνουν»

Must Read

Με αφορμή την υπόθεση Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στη Μελβούρνη για να συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Open, μίλησε στο ινδικό wionews και ενώ αρκετοί εξέλαβαν τα όσα είπε (σ.σ. μάλλον αποσπάσματα των όσων είπε) ως αιχμές για τον Σέρβο Νο1 τενίστα του κόσμου, η συνολική του αναφορά, μάλλον αφήνει περιθώρια αμφιβολίας.

Διαβάστε ακόμα: Νέο θρίλερ με τον Τζόκοβιτς: Από στιγμή σε στιγμή η απόφαση της απέλασης

Ο Έλληνας Πρωταθλητής και Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης είπε αναλυτικά για τα όσα συμβαίνουν με τον Τζόκοβιτς:

«Σίγουρα φαίνεται να παίζει με τους δικούς του κανόνες και κάνει κάτι που όχι πολλοί παίκτες έχουν τα κότσια να κάνουν, ειδικά αφότου το ATP ανακοίνωσε συγκεκριμένα κριτήρια για την είσοδο των παικτών στη χώρα. Κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί να έρθει στην Αυστραλία ανεμβολίαστος και να μην πρέπει να ακολουθήσει τα πρωτόκολλα που δίνουν. Είναι πολύ τολμηρό να το κάνεις και να θέσεις τη συμμετοχή σου στο Grand Slam σε κίνδυνο. Δεν θα το έκαναν πολλοί παίκτες αυτό. Επέλεξα να πάω και να είμαι 100% έτοιμος για ότι έρθει και να μη χρειάζεται να σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο. Για μένα ισχύει αυτό, για τον Νόβακ ισχύει κάτι διαφορετικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο τρόπος μου είναι ο σωστός και ότι ο δικός του είναι ο λάθος, είναι απλά η αντίληψη του καθενός».

Και συνέχισε:

«Υπάρχουν δύο τρόποι να το δει κανείς. Ο ένας είναι πως τα στατιστικά λένε πως το 98% των παικτών έχει εμβολιαστεί και έκανε ότι έπρεπε να κάνει για να μπορεί να έρθει και να παίξει στην Αυστραλία. Η μια πλευρά είναι ότι όλοι ακολουθούμε το πρωτόκολλο για να αγωνιστούμε, είμαστε πολύ πειθαρχημένοι σε αυτό και η άλλη πλευρά είναι ότι φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες της Αυστραλίας, ή των κυβερνήσεων και μια μικρή πλειοψηφία αυτού του ποσοστού επέλεξε να ακολουθήσει το δικό της δρόμο, σαν να κάνει την πλειοψηφία να μοιάζει ανόητη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This