Ξυλοφόρτωσαν τον Σεμέδο έξω από το σπίτι του

Δέχθηκε επίθεση από τρεις μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους με ρόπαλα.

Must Read

Για μια ακόμη φορά έρχεται στο προσκήνιο ο παίκτης του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, όχι όμως για τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις, αλλά για… εξωαγωνιστικούς λόγους.

Ο Πορτογάλος χθες το βράδυ και την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στη Γλυφάδα δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους που κρατούσαν ρόπαλα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, τον περίμεναν στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει και όταν έφτασε μαζί με έναν φίλο του, τους χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα.

Οι δύο άνδρες αιμόφυρτοι (είχαν χτυπήματα σε πρόσωπο, πλάτη και ώμο) κάλεσαν την αστυνομία. Μετά τις καταθέσεις τους, ο Σεμέδο και ο φίλος του πήγαν στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή και όπως γράφει το «Φως των Σπορ», ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μετράει μέρες στην Ελλάδα και σύντομα θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This