Νόβακ Τζόκοβιτς: 3 χρόνια εκτός Australian Open;

Στο Ντουμπάι μετά την απέλασή του

Must Read

Στο Ντουμπάι ταξίδεψε μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, ο νούμερο ένα τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 05:32, και ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος με δυο σάκους και φορώντας χειρουργική μάσκα.

Και ενώ όλοι ανέμεναν ο Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήδη από το εναρκτήριο ματς του Αυστραλιανού Open, επειδή δεν ήθελε να εμβολιαστεί τα δεδομένα άλλαξαν. Ο διάσημος Σέρβος τενίστας δεν θα μπορέσει να «υπερασπιστεί» τον τίτλο του μετά την απόρριψη από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη της Αυστραλίας της προσφυγής του εναντίον της ακύρωσης της βίζας του, που οδήγησε στην απέλασή του από τη χώρα.

Σε 3 χρόνια και βλέπουμε…

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστεί να περάσουν λίγα χρόνια για να ξαναδούμε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη «Rod Laver Arena» της Μελβούρνης. Το τριμελές ομοσπονδιακό δικαστήριο έδειξε την… πόρτα της εξόδου από την Αυστραλία στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Άγνωστο παραμένει αν θα τεθεί σε ισχύ η διάταξη που προβλέπει πως ο εννιά φορές κατακτητής το Australian Open δεν θα μπορεί να επιστρέψει στη χώρα για μια τριετία.

Σε δηλώσεις της στο «Today Show», η Υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας, Κάρεν Άντριους, επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο σενάριο για τον κάτοχο 20 Grand Slam τίτλων. «Η βίζα του ακυρώθηκε από τον Υπουργό Hawke και η ακύρωση αυτή νομιμοποιήθηκε από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, ως εκ τούτου έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου για 3 χρόνια»,  εξήγησε η Άντριους.

Διαβάστε ακόμα:

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Σέβομαι την απόφαση, φεύγω απογοητευμένος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This