«Είσαι ηλίθιος; Κοίτα με! Σου μιλάω»! Εκτός εαυτού ο Μεντβέντεφ με τον πατέρα του Τσιτσιπά!

Ο Ρώσος έγινε «Τούρκος» και τα... έψαλε στον διαιτητή!

Must Read

Μπορεί να νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά με 3-1 σετ και να προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Australian Open, αλλά άφησε αλγεινές εντυπώσεις με το ξέσπασμά του στον διαιτητή της αναμέτρησης, με αφορμή τον πατέρα του Έλληνα τενίστα.

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θεώρησε πως ο Απόστολος Τσιτσιπάς έδινε οδηγίες (coaching) στο γιο του και στο τέλος του δεύτερου σετ τα έβαλε με τον διαιτητή, ο οποίος τον κοιτούσε εμβρόντητος!

«Ο πατέρας του μιλάει συνέχεια! Μπορεί να το κάνει αυτό; Είσαι ηλίθιος; Κοίτα με! Σου μιλάω! Είσαι τρελός; Πώς γίνεται να είσαι τόσο κακός; Κοίτα με όταν σου μιλάω! Απάντησε στην ερώτησή μου», φώναζε, χωρίς να λάβει καμία απάντηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This