Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Ολυμπιακός: Με 8.800 κόσμο σε Λονδίνο, Μόναχο και Βελιγράδι!

Το 18ο Forum της UEFA για θέματα Σταδίων και Ασφαλείας ολοκληρώθηκε στο Καβούρι (η πρώτη φορά που διοργανώθηκε στην Ελλάδα), παρουσία εκπροσώπων των ομάδων του Champions League, αλλά και του Europa League, καθώς και εκπροσώπων της Αστυνομίας και των Ομοσπονδιών όλων των κρατών.

Στο πλαίσιο του Forum, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στις ομάδες του ομίλου του Ολυμπιακού και αποφασίστηκε πως, οι «ερυθρόλευκοι» θα διαθέσουν 1.800 εισιτήρια στους υποστηρικτές των φιλοξενούμενων ομάδων, σε κάθε ένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια τους, ενώ θα πάρουν 3.000 εισιτήρια για το Λονδίνο (για τον αγώνα με την Τότεναμ), 3.800 για το Μόναχο (στο ματς με την Μπάγερν) και 2.000 για το Βελιγράδι (για εκείνο με τον Ερυθρό Αστέρα).

Σχετικά με το συνέδριο, ειπώθηκε πως με τη σωστή συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους φορείς, μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα, ενώ δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες προς τους ανθρώπους ασφαλείας.

Για παράδειγμα, σε ό,τι αφορά τα πυροτεχνήματα, η χρήση των οποίων απαγορεύεται σύμφωνα με τους κανονισμούς, όταν πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο, καλύτερα να τα αφήνουν να σβήσουν και όχι να προσπαθούν να τα πιάσουν, προκειμένου να αποφεύγεται ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ