Η πρώτη ανάρτηση του Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό στο Μουντομπάσκετ

Must Read

Με μεγάλη αγωνία περίμενε ο φίλαθλος κόσμος κάποια δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τον άδοξο αποκλεισμό της Εθνικής μας από το Μουντομπάσκετ.

Όσο βρισκόταν στην Κίνα, εξάλλου, ο MVP του NBA είχε αποφασίσει να απενεργοποιήσει τα social media του, ώστε να είναι απόλυτα αφοσιωμένος και προσηλωμένος στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση.

Έχοντας πλέον γυρίσει στη «βάση» του και με όσα συνέβησαν να έχουν ξεκαθαρίσει ως ένα σημείο στο μυαλό του, ο Γιάννης επέστρεψε και στα social media, κάνοντας το πρώτο του post στο instagram μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας από τη διοργάνωση.
«Η ευλογία εμφανίζεται σε πολλές διαφορετικές μορφές. Ποτέ μην κάνεις δεύτερες σκέψεις για το σχέδιο του Θεού», γράφει ο Γιάννης στη -βαθιά φιλοσοφημένη- λεζάντα της φωτογραφίας, όπου τον βλέπουμε με τη φανέλα της Εθνικής, εμφανώς προβληματισμένο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This