ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1: Συνέχισαν αήττητοι οι ερυθρόλευκοι

Η ομάδα του Πειραιά διατήρησε το +9 στη βαθμολογία από τον δεύτερο Δικέφαλο

Must Read

Αλώβητος και από την Τούμπα πέρασε ο Ολυμπιακός καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Και μπορεί το ντέρμπι να μην ανέδειξε νικητή, παρόλα αυτά μεγάλος κερδισμένος της αναμέτρησης είναι ο σύλλογος του Πειραιά καθώς διατήρησε τη διαφορά των εννέα βαθμών που τον χωρίζουν από τον Δικέφαλο του Βορρά και παρέμεινε αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 47 πόντους, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 38 πόντους.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Μπα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς στο 42′, για να ισοφαρίσει ο Τικίνιο δύο λεπτά αργότερα (44′).

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να κάνουν την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά το πλασέ του Κούρτιτς έφυγε κόρνερ μετά από απομάκρυνση των αμυντικών.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό ο Βάτσλικ είπε όχι στην κοντινή κεφαλιά του Ίνγκασον κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Στο 12′ ο Πασχαλάκης απέκρουσε κεφαλιά του Τικίνιο από καλή θέση. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 42′ με αυτογκόλ του Μπα, όταν από φάουλ του Ζίφκοβιτς η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του άσου των ερυθρολεύκων άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βατσλίκ.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο 44′ ήρθε η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό. Μετά από ασίστ του Καμαρά ο Τικίνιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο 45λεπτο η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από πλευράς ΠΑΟΚ στο 52′ με γυριστό σουτ του Αουγκούστο αλλά απομάκρυνε ο Βάτσλικ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τσιγγάρας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και το 74′ είχαν καλή ευκαιρία σε σουτ του Ζαμπά αλλά ακόμη μια φορά ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων έσωσε την εστία του. Στο 78’ ο Μασούρας σούταρε από πλάγια θέση η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν για την ανατροπή χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν με αποτέλεσμα η λήξη του αγώνα να τις βρει ισόπαλες 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (67’ Σίντκλεϊ), Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης (87’ Σάστρε), Τσιγγάρας (66’ Μιτρίτσα), Κούρτιτς (87’ Σβαμπ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (40’ λ. τρ. Ζαμπά), Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μπα (46’ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (46’ Λαλά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά (94’ Βαλμπουενά), Μασούρας (90’ Βρουσάι), Τικίνιο (87’ Ελ Αραμπί).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This