Ηλιούπολη: «Aλέκο μας, μαζί σου έφυγε και ένα μέρος της ψυχής της ομάδας μας»

Πένθος στον κόσμο του ποδοσφαίρου

Must Read

Απέραντη είναι η θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τον χαμό του 22χρονου, Αλέξανδρου Λάμπη, ο οποίος κατέρρευσε χθες (2/2) στην αναμέτρηση Ηλιούπολη – Ερμιονίδα.

Διαβάστε ακόμη: Σοκ στην Ηλιούπολη! Ποδοσφαιριστής έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του αγώνα

Η ανακοίνωση του Γ.Σ Ηλιούπολης

«Η οικογένεια του Γ.Σ Ηλιούπολης εκφράζει την βαθιά της οδύνη για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου μας ποδοσφαιριστή και φίλου Αλέξανδρου Λάμπη.

Ο Αλέξανδρος, εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ήταν ένας ακέραιος χαρακτήρας, που ήταν αγαπητός τόσο μεταξύ των συμπαικτών του όσο και στους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Σύλλογος εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου και θα βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό της, όποτε και και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Η ομάδα και ολόκληρη πόλη θρηνούν την απώλεια ενός παιδιού που ήταν κομμάτι της καρδιάς του συλλόγου και της τοπικής κοινωνίας.

Aλέκο μας, μαζί σου έφυγε και ένα μέρος της ψυχής της ομάδας μας. Καλό ταξίδι!

ΥΓ: Aπαντήσεις σε όσες ανακρίβειες δημοσιεύθηκαν από ορισμένα media θα δοθούν αφού τιμήσουμε τη μνήμη του Αλέξανδρού μας».

Το «αντίο» Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Λάμπη, ο οποίος είχε περάσει από τα τμήματα υποδοχής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

«Θρηνούμε για τον δικό μας Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος Λάμπη, ένα δικό μας παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς. Την ώρα που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έπαιζε ποδόσφαιρο όπως έκανε από μικρός στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα. Έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και συνέχισε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ηλιούπολης.

Η ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους οικείους του Αλέξανδρου».

Συλλυπητήρια από την ΕΠΟ – «Συγκλονισμένοι από την τραγωδία»

«Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και σύσσωμη η Ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπη που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του αγώνα Γ’ εθνικής κατηγορίας Γ.Σ. Ηλιούπολης-Α.Ε. Ερμιονίδας.

Διοικούντες και στελέχη της Ε.Π.Ο. και ολόκληρος ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία αυτή και την απώλεια της ζωής ενός νέου ανθρώπου στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που απολάμβανε το αγαπημένο του παιχνίδι. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμπαρίσταται στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή. Η σκέψη μας είναι κοντά της.

Δυστυχώς, κι ενώ στο γήπεδο υπήρχε ο απαραίτητος απινιδωτής και η επέμβαση των γιατρών ήταν άμεση, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον άτυχο νέο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This