Μουντομπάσκετ: Ισπανία – Αργεντινή στον (ισπανόφωνο) τελικό! (video)

Must Read

Η Ισπανία κατάφερε να επικρατήσει της Αυστραλίας σε έναν αγώνα-θρίλερ, παίρνοντας στη… δεύτερη παράταση το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Μουντομπάσκετ, με σκορ 95-88!

Ηγέτης της ο Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος πέτυχε συνολικά 33 πόντους!

Στον άλλο ημιτελικό, εξάλλου, η Αργεντινή επικράτησε της Γαλλίας με σκορ 80-66, χάρη στο νταμπλ νταμπλ (28π., 13ρ.) του 39χρονου ρέκορντμαν Λουίς Σκόλα.

Η Ισπανία θα βρεθεί για δεύτερη φορά σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2006 απέναντι στη Σαϊτάμα, ενώ και η Αργεντινή θα διεκδικήσει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας της, 69 ολόκληρα χρόνια από τότε που «πάτησε» για πρώτη φορά κορυφή, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1950, το οποίο ήταν και το πρώτο στην ιστορία, που, μάλιστα είχε διοργανωθεί στο Μπουένος Άϊρες!

Συμπτωματικά, το 2006 που είχε στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ισπανία, η Αργεντινή είχε αγωνιστεί στον «μικρό» τελικό, όπου και γνώρισε την ήττα από τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This