Ελληνικό νταμπλ από Στέφανο και Μαρία βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες – Ποιοι είναι οι αντίπαλοι τους

Must Read

Τα τηλεκοντρόλ θα πάρουν φωτιά. Στέφανος ή Μαρία; Τα «χρυσά παιδιά» του ελληνικού τένις διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς σε Ρότερνταμ και Αγία Πετρούπολη.

Την αρχή την κάνει η Μαρία Σάκκαρη στις 15.30 στην Αγία Πετρούπολη. Διεκδικεί τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της μετά από αυτόν που κέρδισε στο Ραμπάτ του Μαρόκου το 1919. Βρίσκεται στο νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης και οι στοιχηματικές εταιρείες τη δίνουν φαβορί με απόδοση στο 1,50 με πτωτική τάση. Η Εσθονή αντίπαλος της δίνεται στο 2,62. Οι δύο κοπέλες έχουν βρεθεί άλλες 12 φορές αντίπαλοι και οι νίκες είναι μοιρασμένες (6 με 6).

Η Ανέτ Κονταβέιτ γεννήθηκε πριν 26 χρόνια στο Ταλίν της Εσθονίας,. Είναι, όπως και η Μαρία, η κορυφαία τενίστρια στη χώρα της. Διακρίνεται για το επιθετικό στιλ του παιχνιδιού της και βρίσκεται στο νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης. Διεκδικεί τα 94.330 ευρώ που δίνει η νίκη. Σε περίπτωση ήττας θα αρκεστεί σε 58.345 ευρώ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο αγώνας του αρχίζει μια ώρα αργότερα, στις 16.30. Έχει πάρει τον… αέρα του αντιπάλου του καθώς τον έχει νικήσει τις τελευταίες 5 φορές που τον αντιμετώπισε. Νωρίτερα είχε γνωρίσει τρεις ήττες. Οι στοιχηματικές εταιρείες τον θεωρούν φαβορί. Η απόδοσή του είναι στο 1,80, ενώ ο Αλισίμ «πληρώνει» 2,00

Ο Καναδός Όγκερ Αλιασίμ στα 21 χρόνια του θεωρείται το μεγάλο ταλέντο του αθλήματος. Ήδη έχει σκαρφαλώσεισ τοπ νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης. Σάρωσε στις μικρές κατηγορίες. Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ. Ο πατέρας που πήγε στον Καναδά ως μετανάστης από το Τόγκο και παντρεύτηκε γαλλόφωνη Καναδή. Σε περίπτωση νίκης θα πάρει 109.564 ευρώ και εάν χάσει 81.290 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This