Ακόμα βάζει γκολ η Σίτι – Χτύπησε πέντε φορές στην έδρα της Σπόρτινγκ

Must Read

Και που να δεις τι σου έχω για μετά…

Αυτό ήταν ο μήνυμα της Μάντσεστερ Σίτι στις άλλες ομάδες που μετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί όταν καταφέρνει να κερδίζει στην Πορτογαλία την Σπόρτινγκ με 5-0 και το βασικότερο να μην την αφήνει να κάνει σημαντική ευκαιρία, χωρίς να φθάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να προσφέρει στη συνέχεια.

Τέσσερα γκολ σημείωσε στο α’ μέρος (Μαχρέζ στο 7′, Μπερνάρντο Σίλβα στο 17′ και στο 44, Φοντέν στο 32′) και παρά τις αλλαγές που έκανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, παρά το γεγονός ότι το Σάββατο παίζει στο πρωτάθλημα με την Τότεναμ δεν σταμάτησε να παράγει φάσεις και γκολ (5-0 στο 58′ με τον Στέρλινγκ).

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 5-0 οι «πολίτες» είχε έξι τελικές προσπάθειες, ενώ οι αντίπαλοί τους μόλις τρεις όλες εκτός εστίας. Στο τέλος έφθασαν τις 15, ενώ οι γπεδούχοι έμειναν στις τρεις.

Μπορεί η Σπόρτινγκ να μην έπιασε τη… βάση στον αγώνα, αλλά οι οπαδοί της πήραν άριστα. Όχι μόνο χειροκρότησαν το εξαιρετικό τέρμα του Μπερνάρντο Σίλβα στο 17′ (2-0), αλλά στο τέλος αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές της Σίτι για τιο θέαμα που προσέφεραν. Διδάσκουν ήθος οι οππαδοί των «πράσινων» της Λισαβόνας.

Κίτρινη: Νούνες (65′), Γκιντογάν (74′), Εσγκάιο (78′)

Θεατές: 50.044

Σπόρτινγκ (3-4-3): Αντάν, Εσγκάιο, Κόατες, Ινιάσιο, Πόρο (82′ Νέτο), Παλίνια (75′ Σλιμανί), Νούνιες, Ρέις, Σαράμπια (75′ Ταμπάτα), Παουλίνιο, Γκονσάλβες (52′ Ουγκάρντε).

Μ. Σίτι (4-3-3): Έντερσον – Ζοάο Κανσέλο, Ρουμπέν Ντίας, Λαπόρτ (85′ Ακέ), Στόουνς (62′ Ζιντσένκο) – Ρόδρι (73′ Φερναντίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα (85′ Ντελάπ), Ντε Μπρόινε – Στέρλινγκ, Φόντεν (61′ Γκιντογάν), Μαχρέζ.

Έγραψαν ιστορία…

*Η Μάντσεστερ Σίτι έγινε η πρώτη ομάδα στη διοργάνωση που σημείωσε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε εκτός έδρας αγώνα!

*Οι «πολίτες» έχουν τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση φέτος. Πριν τη σέντρα στη Λισαβόνα η Μπάγερν ήταν η η πιο εύστοχη με 22 τέρματα και τη Σίτι στα 21.

*Ο 30χρονος Αλγερινός Ριάντ Μαχρέζ έχει σημειώσει 10 τέρματα στα 11 τελευταία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This