Περίπατος Παναθηναϊκού, 3-0 τον Απόλλωνα, με δύο πέναλτι

Must Read

Μπορεί να νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Απόλλωνα (3-0), να έφθασε στην 3η εκτός έδρας νίκη του εκτός έδρας (έχει ακόμα μια ισοπαλία και 7 ήττες), αλλά οι αδυναμίες του στο σκοράρισμα παραμένουν. Δύο γκολ από πέναλτι κι ένα αυτογκόλ ήταν ο απολογισμός τιου αγώνα στη Ριζούπολη.

Από την αρχή φάνηκε ότι οι «πράσινοι» δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στη χειρότερη, από άποψη βαθμολογίας, ομάδα της Σούπερ Λίγκα.

Στο 11′ ο Μπαξεβανίδης ανέτρεψε τον Αϊτόρ κι ο Παλάσιος με εύστοχο πέναλτι άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα νέο πέναλτι. Αυτή τη φορά ο Κάστρο ανέτρεψε τον Ιωαννίδη κι ήταν η σειρά του Αιτόρ να σκοράρει. Στο β΄μέρος οι «πράσινοι» κατέβασαν ταχύτητα, αλλά έφθασαν στο γκολ, ή σωστότερα στο αυτογκόλ. Από γύρισμα του αιτόρ η μπάλα κόντραρε στον Μπεξεβανίδη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Στα συν των «πρασίνων» η εμφανής βελτίωση του Γκατσίνοβιτς που δείχνει να μπαίνει στο ρυθμό της ομάδας.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας)

VAR: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Απτοσόγλου (Αθήνας), Νιδριώτης (Αθήνας)

Τέταρτος: Μαλούτας (Αθήνας)

Κίτρινη: Μπαξεβανίδης (12′), Ντομίνγκες (54′), Σάνκεφελντ (82′),

Απόλλων:Βέρλχουστ, Ντομίνγκεζ, Ρόγκνε, Μπαξεβανίδης, Γιακιμόφσκι (46′ Βιτλής), Κάστρο(46′ Πιμπλίδης), Σίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνες, Τσιλούλης (61′ Πάρα) και Σίγκνιεβιτς (71’Ν. Ιωαννίδης).

Παναθηναϊκός: Διούδης – Σάντσες, Βέλεθ (89′ Σιδεράς), Σένκεφελντ, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς (73′ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες (73′ Κουρμπέλης) – Παλάσιος (89′ Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ, Ιωαννίδης (76′ Καρλίτος).

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα που εκδόθηκε στο ημίχρονο του αγώνα αναφέρει:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ, ακούμε και διαβάζουμε ότι από τους λεγόμενους Big-4 σας στηρίζει μόνο ο ένας. Σήμερα κάνετε προσπάθεια να εξασφαλίσετε τη στήριξη και δεύτερου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό φωνάζει για τις κακές διαιτησίες που έχει η ομάδα του. Ο διαιτητής που στείλατε  έδωσε αβίαστα δύο υποψίες, δύο ανύπαρκτα πέναλτι, απλά για να κατευνάσει τις φωνές του αντιπάλου μας.

Έτσι,  πιστεύετε ότι θα εξασφαλίσετε τη στήριξη του Παναθηναϊκού και τη διασφάλιση της καρέκλας σας. Παράλληλα, τελειώσατε κάθε ελπίδα της ομάδας μας. Κύριε Κλάτενμπεργκ, αυτά τα πέναλτι θα τα δίνατε εσείς στον Απόλλωνα αν γίνονταν αντίστοιχες φάσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκού; Η απάντηση είναι όχι.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, είστε ένα Άγγλος ασθενής που κάνετε πολύ άσχημα της δουλειά σας. Γι’ αυτό πηγαίνετε στο σπίτι σας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This