Δευτέρα 14/6/2021

Γιατί ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει να βάλει στο… κάδρο τον Θ. Θεοδωρίδη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης προ ημερών ευχαρίστησε «τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, τον Έλληνα κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, που είναι πάντα πρόθυμος κι ενδιαφέρεται πολύ για να λυθούν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο μας».

Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας πολιτικός αναφέρεται ονομαστικά στον Θ. Θεοδωρίδη, ο οποίος δεν θέλει να εμπλέκεται το όνομα του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς αυτό βρίσκεται στο κάτω ράφι της UEFA, κουβαλώντας πολλές παθογένειες.

Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας βοηθάει όσο μπορεί, χωρίς όμως να επιθυμεί την σχετική προβολή γιατί αυτή μόνο κακό μπορεί να κάνει στην σημαντική καριέρα του στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Από την άλλη ο Αυγενάκης επιδιώκει να τον βάλει στο κάδρο των εξελίξεων για να επιτύχει τον στόχο του που είναι η αλλαγή της διοίκησης της ΕΠΟ.

Ο υφυπουργός δεν πρόκειται να πει τον συγκεκριμένο στόχο του δημόσια, αλλά οι ενέργειες και οι πράξεις του αυτό δείχνουν. Και σε ένα βαθμό έχει δώσει δικαιώματα η ίδια η διοίκηση Γραμμένου, η οποία είναι αναποτελεσματική σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ