Δευτέρα 14/6/2021

Γιατί ξέσπασε σε κλάματα ο Ρονάλντο (video)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας τόσο για τον πάτερα του που έχασε σε μικρή ηλικία, όσο και για την οικογένειά του σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος… Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα.
Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει… Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα…».

Αναφορικά με τα κακά σχόλια που κάνει ο Τύπος σε βάρος του τόνισε: «Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου… Είναι δύσκολο. Έχω σύντροφο, οικογένεια, παιδιά. Όταν παίζουν με την ειλικρίνειά σου είναι δύσκολο. Κακό. Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση και έλεγαν στις ειδήσεις «ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό…».

Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος και ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ