Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ουκρανός Γιάρεμτσουκ πανηγύρισε γκολ με το εθνόσημο της χώρας του

Must Read

Στο 72ο λεπτό του αγώνα της Μπενφίκα με τον Άγιαξ ο Ουκρανός Ρόμαν Γιάρεμτσουκ ισοφαρίζει σε 2-2 και κρατά «ζωντανή» την ομάδα της Λισαβόνας στην υπόθεση πρόκριση για τη ρεβάνς στο Άμστερνταμ. Όμως η χαρά των φίλων της Μπενφίκα… κόπηκε μαχαίρι. Ο 25χρονος Ουκρανός έβγαλε τη φανέλα του κι έδειξε μια άλλη με το εθνόσημο της πατρίδας του. Αν τώρα η αυστηρή σε τέτοιες εκδηλώσεις ΟΥΕΦΑ το θεωρήσει «πολιτικό σύνθημα» κινδυνεύει να μην παίξει στη ρεβάνς.

Οι «αετοί της Λισαβόνας» στάθηκαν όρθιοι στο ματς όχι μόνο εξ αιτίας του τέρματος του σημείωσε ο Γιάρεμτσουκ, αλλά και των επεμβάσεων του Οδυσσέα Βλαχοδήμου που σε ένα ακόμα ματς αποτελούσε εγγύηση στην εστία. Σταμάτησε πολλές φορές τους επιθετικούς του Άγιαξ με κορυφαία στο 63΄ όταν είπε «στοπ» στον Μαζαουί σε τετ-τετ. Δεν τα κατάφερε στο 18′ (σκόρερ ο Τάντις) και στο 29΄ όταν έδιωξε, αρχικά, την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στον Αλέ που την έστειλε στα δίχτυα.

Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει η Μπενφίκα στο 25′ με γύρισμα του Βερτόνχεν και κόντρα στο πόδι του Αλέ (αυτογκόλ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This