Αφού δεν κέρδισε ούτε τώρα η Ατλέτικο τη Γιουνάιτεντ…

Must Read

Χειρότερη Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να βρει στα νοκ άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ομάδα χλωμή, με εύκολα λάθη, ένα Κριστιάνο Ρονάλντο να τα βάζει μόνο με τους συμπαίκτες του. Κι όμως δεν πήρε τη νίκη στη Μαδρίτη (1-1) και η ρεβάνς στο Μάντσεστερ γίνεται δύσκολη.

Κι όλα άρχισαν καλά. Καλύτερα δεν γινόταν. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ζοάο Φέλιξ τρύπωσε στα σέντερ-μπακ και με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα (1-0).

Στη συνέχεια άρχισε να σπαταλά ευκαιρίες και να μην χτυπά την αντίπαλο της την ώρα που έπρεπε. Κι ακόμα χειρότερα μπήκε στο β΄ μέρος με στόχο να… καθίσει στο εύθραυστο 1-0.

Αποτέλεσμα; Αποτέλεσμα; Στο 79’ ο Μπρούνο Φερνάντες πέρασε κάθετημπαλιά και ο Ελάνγκα νίκησε τον Όμπλακ στην πρώτη ουσιαστικά τελική των φιλοξενούμενων. Το χειρότερο; Ο 19χρονος Σουηδός είχε μόλις πέντε λεπτά στον αγώνα. Είχε αντικαταστήσει τον Ράσφορντ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This