«Πόλεμος» και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με αιτία το Ουκρανικό

Must Read

Άνω κάτω γίνεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με αιτία το Ουκρανικό. Με επιστολή τους στην FIFA και την UEFA οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες Πολωνας, Σουηδίας, Τσεχίας ζητούν να μην διεξαχθούν στην Ρωσία τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Στις 24 Μαρτίου πρόκειται να γίνουν οι πρώτοι αγώνες για τα πλέι οφ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ευρωπαϊκή Ζώνη. Η Πολωνία, με βάση το πρόγραμμα, πρέπει να παίξει με τη Ρωσία στη Μόσχα, ενώ η Σουηδία και η Τσεχία δίνουν μεταξύ τους αγώνα στην Στοκχόλμη.

Σοβαρό είναι και το θέμα για την ίδια την Ουκρανία που θα πρέπει να πάει στη Σκωτία στη Γλσκώβη, αλλά είναι άγνωστο εάν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Οι τρεις ομοσπονδίες ζητούν στην επιστολή τους ζητούν να μη διεξαχθεί στην Ρωσία, το τουρνουά των μπαράζ, η επόμενη φάση των πλέι οφ με τις ομάδες που θα προκριθούν για τη συμμετοχή  στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Το Final-4 για το ένα εισιτήριο στο Μουντιάλ μοιάζει σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα διεξαχθεί στην ρωσική πρωτεύουσα, ενώ άγνωστο είναι αν θα επιτραπεί τελικά στην Εθνική Ρωσίας να συμμετάσχει σε αυτό, αφού δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο αποκλεισμού της από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να υπάρξει καταδίκη από οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ. Υπάρχει άλλωστε το προηγούμενο της Γιουγκοσλαβίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This