Ησυ-Χ-ία στο τερέν, γκρίνια στην εξέδρα και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1

Must Read

Μπορεί οι λιλιπούτειοι – και όχι μόνο – οπαδοί της ΑΕΚ να είχα συνθήματα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά το γήπεδο έβραζε με… όλους. Αιτία η εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ήττα και η «χλωμή» εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 19′ όταν ο Τσιγγάρας έπεσε άτσαλα στον Αραούχο. Παρόλα αυτά η ένωση δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο 28′ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, αλλά δέκα λεπτά αργότερα (38′) ο Κούρτιτς σε εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα από την… τρύπα της βελόνας και ισοφάρισε (1-1).

Από τη στιγμή εκείνη το σκηνικό ήταν αυτό που μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να διασφαλίσει τον βαθμό της ισοπαλίας και η ΑΕΚ προσπαθούσε χωρίς επιτυχία να φθάσει στο γκολ. Μόνο προς το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκαν δύο ευκαιρίες για γκολ που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

ΑΕΚ (Σ. Οφρυδόπουλος): Τσιντώτας, Ρότα (74′ Μισελέν), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι (56′ Σάκχοφ), Γκαρσία (56′ Άμραμπατ), Μάνταλος (82′ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ (74′ Τάνκοβιτς), Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης (85′ Σάστρε), Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (85′ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Κούρτιτς (74′ Σβαμπ), Ζαμπά (85′ Μουργκ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (66′ Καντουρί), Άκπομ.

Τι είπαν…

Σωκράτης Οφρυδόπουλος (ΑΕΚ): «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αυτό το αποτέλεσμα. Σκοράραμε είχαμε δυο τρεις καλές ευκαιρίες. Δεν είχαμε κάποια πίεση σε σετ παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ που είχε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο. Μετά πήραμε την κατοχή, βάλαμε λίγο περισσότερο τα χαφ μας στο παιχνίδι. Να αλλάξουμε πλευρές στο παιχνίδι μας. Και το γκολ μας και οι ευκαιρίες μας ήταν ομαδικές προσπάθειες. Κάναμε μία μέτρια εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχαμε ποδόσφαιρο υπομονής, χάλασε το μυαλό μας. Δεν πήγαμε το ματς στα άκρα, αν και παίξαμε με δυο φορ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ζητήσαμε κάποια πράγματα σε μία ημέρα. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός, φυσικά. Προσπάθησαν τα παιχνίδια. Δεν είχαμε υπομονή. Θα μπορούσαμε να παίξουμε με υπομονή, με τα μπακ μας, με τα χαφ μας, όπως στο πρώτο ημίχρονο όπου βγήκαν πιο σωστά κάποιες φάσεις»

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ): «Οι παίκτες μου έκαναν φανταστικό παιχνίδι. Εξαιρετική προσπάθεια και νοοτροπία. Παίζοντας σε ένα γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα για 75΄, η προσπάθεια ήταν τεράστια. Κανείς δε μπορεί να με πείσει ότι ήταν κόκκινη κάρτα (σ.σ. στον Τσιγγάρα). Η φάση έγινε μπροστά μου. Είναι θέμα του VAR, υπάρχει πρόβλημα με το VAR,  Νομίζω δεν έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα. Μετά από αυτό στόχος ήταν να μη χάσουμε. Και να ρισκάρουμε σε κάποιες φάσεις για να κερδίσουμε.  Επίσης, πρέπει να πω ότι η ΑΕΚ έχει ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, πολύ καλή ομάδα. Γι’ αυτό οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια που τελείωσαν το  παιχνίδι έτσι, ακόμη και με παίκτη λιγότερο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This