Κι όμως, ο… Μαραντόνα σώζει ζωές στην Ουκρανία!

Must Read

Ο θρύλος του Ντιέγκο Μαραντόνα… νικά και τον πόλεμο. Απόδειξη η περιπέτεια που έζησε στο Κίεβο το τηλεοπτική συνεργείο της Χιλής. Δημοσιογράφος και οπερατέρ πέρασαν από έλεγχο της αστυνομίας. Το πρόβλημα της γλώσσας αποδείχτηκε εμπόδιο αξεπέραστο για τα ισπανόφωνα μέλη του συνεργείου.
Και οι δύο οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα κι άρχισαν οι ανακρίσεις. Η μεγαλύτερη αγωνία των Ουκρανών είναι οι Ρώσοι σαμποτέρ. Όλοι τους κυνηγούν κι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Ένας αστυνομικός παρατήρησε ότι ο οπερατέρ του συνεργείου δεν ήταν Χιλιανός, αλλά Αργεντίνιος.
Μέσι ή Μαραντόνα, τον ρώτησε
Κι ο Χουάν Ζαμούδιο, ο οπερατέρ, έδειξε ένα τατουάζ στη γάμπα που απεικόνιζε τον «Ντιέγκο».


Όπως αφηγήθηκε αργότερα ο Χιλιανός πολεμικός ανταποκριτής Ντανιέλ Ματαμάλα, η κατάσταση άλλαξε αμέσως. Οι Ουκρανοί αστυνομικοί δήλωναν θαυμαστές του Μαραντόνα. Με συνοπτικές διαδικασίες τους έδωσαν πίσω κάμερες, μικρόφωνα, κινητά τηλέφωνα κι οτιδήποτε άλλο τους είχαν κατάσχει και τους άφησαν ελεύθερους.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε… σκοράρει ακόμα και στον πόλεμο. Όχι με το χέρι, όπως στο ματςε με την Αγγλία, αλλά με ένα τατουάζ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This