Η αμφισβήτηση θύμωσε την Μπάγερν και 7-1 τη Σάλτσμπουργκ

Must Read

Πως το λέει η διαφήμιση; «Μου δίνει φτεράααα». Ε, λοιπόν ιπτάμενος στο «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που τιμώρησε σκληρά τους αυθάδεις Αυστριακούς μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Σάλτσμπουργκ (7-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών μέσα σε 25′ είχε σημειώσει χατ τρικ με την έννοια που του δίνουν οι Άγγλοι, δηλαδή σε ένα ημίχρονο. Ε, λοιπόν ο «Λέβα» όχι μόνο το πέτυχε, αλλά κατάφερε να σημειώσει το γρηγορότερο «χατ τρικ» της διοργάνωσης, σε 12 μόλις λεπτά (12′,21′,23′) αφήνοντας πίσω του τον Μάρκο Σιμόνε της Μίλαν που την σεζόν 1996-95 είχε χρειαστεί 19 λεπτά για να σκοράρει (6′,23’25’ ).

Λογικό είναι οι άλλοι σκόρερ της εντυπωσιακής νίκης της Μπάγερν με 7-1 να πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Κι όμως ο Τόμας Μίλερ «χτύπησε» δύο φορές (54′ και 83′), ενώ σκόραραν και οι Κνάμπρι (31′ το 4-0), Σανέ (85′ το 7-1). Για τη Σάλτσμπουργκ μείωσε (5-1) ο Κιάεργκρααντ.

 

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση με το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία, αλλά η Ίντερ πήρε τη νίκη (1-0) με γκολ του Λαουάρο Μαρτίνς. Δυστυχώς για τους Ιταλούς πάνω που είδαν την τύχη να τους χαμογελά αποβλήθηκε ο Άλεξ Σάντσες (634′ με 2η κίτρινη) και το έργο τους έγινε, ξανλά, δύσκολο.

Αυτό που κατάφεραν οι Ιταλοί να σταματήσουν το εντός έδρας αήττητο των «κόκκινων» σε όλες τις διοργανώσεις. Το 23-8-0 έγινε 23-8-1.

Δύο κλασσικές ευκαιρίες στο 0-0 είχε η Λίβερπουλ, αλλά η κεφαλιά του Ματίπ (31′) και ο αιφνιδιασμός του Σαλάχ (52) έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι.

Τετάρτη 9 Μαρτίου

Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (5-0)

Ρεάλ Μ. – Παρί Ζεν Ζερμέν (0-1)

Τρίτη 15 Μαρτίου

Άγιαξ – Μπενφίκα (2-2)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1)

Τετάρτη 16 Μαρτίου

Λίλ – Τσέλσι (0-2)

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (1-1)

 

Η κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This