Αλλαγή πορείας για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Must Read

Χωρίς τον πατέρα του και μέντορά του Απόστολο βρίσκεται στην Καλιφόρνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να συμμετάσχει στο BNP Paribas Open. Μαζί του βρίσκεται ο Τόμας Έντβιστ ως πρώτο προπονητής. Η συνεργασία τους όπως λέγεται θα είναι «δοκιμαστική» μέχρι το τέλος Απριλίου. Ο νέος τεχνικός θα έχει τον πρώτο λόγο.

Μιλώντας ο 23χρονος τενίστας σε συνέντευξη τύπου ενόψει της συμμετοχής του στο τουρνουά μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν κάνει την εγχείρηση.

«Πέρασα μια περίοδο όπου δεν απολάμβανα το τένις, γιατί ο πόνος ήταν τόσο έντονος. Ήμουν στο ATP Finals λίγες μέρες πριν την εγχείρηση και σκεφτόμουν να τα παρατήσω. Δεν πίστευα τότε ότι υπήρχε κάποιος να με βοηθήσει να θεραπευτώ και να επιστρέψω εκεί που ήθελα εγώ. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που έπρεπε να περάσω. Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν μπορούσα να βρω κίνητρο, διότι δεν πίστευα στον εαυτό μου. Με εμπόδιζε το σώμα μου. Ένιωθα λυπημένος και αβοήθητος. Ένιωθα αδύναμος και ανίκανος να φτάσω σε νέα ύψη».

Σε ερώτηση εάν τον βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά ένας τίτλος στο τουρνουά απάντησε:

«Θέλω να είμαι σταθερός και να νιώσω ξανά καλά με τον εαυτό μου αυτή τη χρονιά. Αν κερδίσω εδώ θα μου δώσει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση για να κερδίσω Grand Slam τίτλους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This