«Πωλητήριο» στον Νεϊμάρ βάζει η Παρί

Must Read

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος Νεϊμάρ φαίνεται να είναι αυτός που πληρώνει, σε πρώτη φάση, τα… σπασμένα του αποκλεισμού της Παρί Σεν Ζερμέν από το Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως υποστηρίζει ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Μολινά, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι δυσαρεστημένος με την προσφορά του Βραζιλιάνου σταρ στην ομάδα και είναι αποφασισμένος να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Νεϊμάρ στοίχισε το καλοκαίρι του 2017 στους Παριζιάνους 222 εκ. ευρώ. Στα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν από την απόκτησή του ποτέ η ομάδα δεν κατάφερε να διακριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά η φετινή του προσφορά είναι τραγική. Σε 19 ματς έχει σημειώσει μόλις 4 γκολ, ενώ είχε άλλες τόσες ασίστ. Παράλληλα έχασε 18 ματς λόγω τραυματισμών ή τιμωρίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This