Μεγάλο κάζο για Τσιτσιπά

Must Read

Λέγεται Τζένσον Μπρούκσμπι και θα θυμάται για καιρό τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-2 ). Δεν συμβαίνει… κάθε μέρα το νο 43 στην παγκόσμια κατάταξη να κερδίζει το νο 5 και μάλιστα με ανατροπή!

Όσο για τον ίδιο τον Τσιτσιπά απογοήτευσε τους θαυμαστές του, είδε το όνειρό του για διάκριση στο μονό του «Ίντιαν Γουέλς» στην Καλιφόρνια να παίρνει τέλος και να διαψεύδει τους ίδιους τους διοργανωτές που τον θεωρούσαν από τα φαβορί του τουρνουά μαζί με τον θρύλο Ράφα Ναδάλ.

Κι όμως ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε καλά, πήρε το πρώτο σετ, αλλά το δεύτερο ήταν καταστροφικό. Είχε μόλις τρεις πόντιους κι έμεινε από δυνάμεις στο τρίτο που πήγε ακόμα χειρότερο (μόλις δύο πόντοι). Σε δύο ώρες και τρία λεπτά ο Αμερικανός κατάφερε να σημειώσει στα 21 του χρόνια τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του.

Ο Στέφανος έριξε… δραματικά τις επιδόσεις του στο σερβίς του, έκανε σωρεία αβίαστων λαθών και το κοινό αντί να τον θαυμάσει χειροκρότησε τον αντίπαλό του.

Συνολικά στο ματς είχε 22 winners και 24 αβίαστα (έναντι 24 και 23 αντίστοιχα του Μπρούκσμπι), ενώ είχε ποσοστό 60% στο πρώτο σερβίς, κερδίζοντας το 66% των πόντων πίσω από αυτό και το 50% των πόντων πίσω από το δεύτερο σερβίς.

Μόνη ελπίδα μια διάκριση στο διπλό που συνεχίζει με παρτενέρ τον Φελισιάνο Λόπεθ στα προημιτελικά του διπλού. Αντίπαλοί τους οι Τζον Ίσνερ και Τζακ Σοκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This