Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο: Όσο υπάρχει Κριστιάνο ελπίζει…

Must Read

Από τα πόδια του Κριστιάνο Ρονάλντο περνά η επιτυχία ή αποτυχία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν σκοράρει όλα καλά,. Όταν δεν σκοράρει απλά δεν κερδίζει!

Το «χατ τρικ» στο 3-2 επί της Τότεναμ από τον CR7 είναι η καλύτερη απόδειξη. Η νίκη επανέφερε την αισιοδοξία για πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στον αποψινό (ώρα 22.00) αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη οι δύο ομάδες είχαν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς (1-1).

Ο μέσος Μπρούνο Φερνάντες επέστρεψε στις προπονήσεις τις παραμονές του ματς και είναι απίθανο να ξεκινήσει.

Σημαντικές απουσίες έχει η Ατλέτικο. Κυριότερες αυτές του αμυντικού Βρσάλικο και του μέσου Λεμάρ.

Η Γιουνάιτεντ σκοράρει σε όλα τα φετινά της ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αήττητη για 8 σερί αγώνες απέναντι σε ομάδες από την Ισπανία.

Μόλις τρεις νίκες στην Αγγλία έχει η Ατλέτικο με τελευταία αυτή του 2020 επί της Λίβερπουλ στην παράταση (3-2) με γκολ στο 120′.

Με διαιτητή τον Σλοβένο Σλάτκο Βίβντσιτς και οι δύο ομάδες δεν έχουν νίκη. Η Γιουνάιτεντ έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Οι δύο εντός (1-1 με Μίλαν και 0-0 με Βαλένθια) και μία εκτός (2-2 με Αταλάντα). Η Ατλέτικο σε δύο εντός έδρας ματς παραχώρησε 0-0 στη Λοκομοτίβ Μόσχας και έχασε 1-0 από τη Μίλαν).

Η ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά θα πάρει μπόνους από την ΟΥΕΦΑ 10,6 εκ. ευρώ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This