Η Ατλέτικο ήταν… ταύρος, 1-0 τη Γιουνάιτεντ

Must Read

Στα 23 του χρόνια ο Βραζιλιάνος Ρέναλ Λόντι έγραψε ιστορία με το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ στην 25η συμμετοχή του. Ήταν ο γκολ που έδωσε την πρόκριση στην Ατλέτικο με μια νίκη που περνά στην ιστορία.

Το 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν το εισιτήριο για την πρόκριση των Ισπανών στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις φέτος στη διοργάνωση.

Με δεδομένο ότι το πρώτο ματς στη Μαδρίτη είχε λήξει ισόπαλο 1-1, αλλά και το γεγονός ότι η Ατλέτικο στην Αγγλία έχει μόλις 4 νίκες, με τελευταία το 2020 επί της Λίβερπουλ στην παράταση.

Τίποτα από αυτά δεν θα ίσχυε εάν δεν υπήρχε ο Σλοβένος τερματοφύλακας Γιαν Όμπλακ κάτω από τα δοκάρια των περσινών πρωταθλητών Ισπανίας. Δύο δικές του επεμβάσεις κράτησαν την ομάδα του σε τροχιά πρόκρισης.

Η πρώτη στο 15′ όταν με το κεφάλι σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα σε προσπάθεια του Ελάγνκα.

Η δεύτερη στο 77‘ όταν είπε «στοπ» με το δεξί χέρι σε κεφαλιά του Βαράν.

Κι ο Λόντι; Στο 41′ από τακουνάκι του Φέλιξ και σέντρα του Γκριεζμάν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τζάμπα φώναζε ο Ρονάλντο για φάουλ στην αρχή της φάσης επί του Ελάνγκα.

Ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να βρει χώρους, να κάνει το παιχνίδι του και να δώσει συνέχεια σε ότι άρχισε στο ματς με την Τότεναμ, 3-2 με τρία δικά του γκολ. Οι Μαδριλένοι γνωρίζοντας το παιχνίδι του ήξεραν και τον τρόπο που θα τον σταματήσουν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Μαγκουάιρ (84′ Μάτα), Βαράν, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ (67′ Μάτιτς), Σάντσο, Φερνάντες (67′ Πογκμπά), Ελάνγκα (67′ Ράσφορντ), Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Γιορέντε, Χιμένες, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Λόντι, Κόκε (80′ Κοντογκμπιά), Ερέρα, Ντε Πολ, Φέλιξ (90′ Φελίπε), Γκριεζμάν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This