Ο Βλαχοδήμος έδειξε την πρόκριση στην Μπενφίκα, 1-0 τον Άγιαξ

Must Read

Σούπερ έκπληξη στο Άμστερνταμ. Το φαβορί Άγιαξ υποκλίθηκε στην Μπενφίκα. Οι «Αετοί» νίκησαν με 1-0 και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου ματς πήραν στην πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ κι έβαλαν 10,6 εκ. ευρώ στο ταμείο τους που αποτελεί το έξτρα μπόνους της ΟΥΕΦΑ.

Η πρόκριση πέρασε από τα χέρια του Οδυσσέα Βλαχοδήνου που στο 36′ έδειξε τη μεγάλη του κλάση. Κράτησε το μηδέν στην εστία του, οι αμυντικοί της πορτογαλικής ομάδας έδωσαν χώρο, αλλά έκλεισαν τους διαδρόμους στους Ολλανδούς που είναι πάντα επικίνδυνοι στην επίθεση (77 γκολ έχουν βάλει στο πρωτάθλημα φέτος και άλλα 22 σε επτά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Το γκολ για την Μπενφίκα ήρθε στο 77′ όταν ο Ονάνα έκανε λάθος έξοδο και ο Νούνιες με κλεφαλίά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν η ολοκλήρωση του πλάνου των Πορτογάλων που περίμεναν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση και να σκοράρουν την κατάλληλη στιγμή.

Άγιαξ: Ονανά, Μαζραουί, Τίμπερ (90+6′ Κούντους), Μαρτίνες, Μπλιντ, Άλβαρες (82′ Μπρόμπεϊ), Μπέρχαουζ (81′ Κλάασεν), Χράφενμπερχ, Άντονι, Αλέ, Τάντιτς

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο (90+2′ Λάτσαρο), Οταμέντι, Βερτόνχεν, Γκριμάλντο, Έβερτον (72′ Γιαρέμτσουκ), Βάιγκλ, Τααράμπτ (46′ Μεϊτέ), Σίλβα, Νούνιες (81′ Γκονσάλβες), Ράμος (90+1′ Μπερνάρντο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This