Στον Βλάχοβιτς ποντάρει η Γιουβέντους για να «σπάσει» την παράδοση

Must Read

Η Γιουβέντους σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία επτά νοκ άουτ παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ (3 ισοπαλίες και 4 ήττες), έχει αποχωρήσει από τη διοργάνωση στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες διοργανώσεις με τελευταία πρόκριση απέναντι σε ισπανική ομάδα (Ατλέτικο Μαδρίτης το 2018-19).

Τώρα ελέω Βλάχοβιτς ελπίζει να βάλει τέλος στην αρνητική αυτή παράδοση. Ο 22χρονος Σέρβος επιθετικός πήγε τον Ιανουάριο στο Τορίνο από την Φιορεντίνα. Σε έξι ματς πρωταθλήματος έχει τρία γκολ, ενώ σκόραρε και στην πρεμιέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Βιγιαρεάλ λίγο μετά τα τριάντα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς (32”). Με αυτό το γκολ η Γιουβέντους πήρε το πολύτιμο 1-1 και ελπίζει στην αποψινή ρεβάνς να πάρει την πρόκριση.

Με ομάδες από την Ισπανία τα πάει καλά. Έχει χάσει μόνο τρεις από τους 23 εντός έδρας αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ (12 νίκες, 8 ισοπαλίες, 3 ήττες), κρατώντας ανέπαφη την εστία σε επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια.

Είναι η πρώτη φορά που η Βιγιαρεάλ αμφισβητεί τη Γιουβέντους στο δικό της γήπεδο, σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Ουνάι Έμερι, ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, έχει κερδίσει 29 αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, 14 περισσότερους από κάθε άλλο προπονητή, και έχει κατακτήσει το τρόπαιο τέσσερις φορές. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι επιδόσεις του πέφτουν δραματικά. Στα νοκ άουτ ματς αποκλείεται πάντα, είτε βρίσκεται στον πάγκο της Βαλένθια (μία φορά), είτε της Παρί σεν Ζερμέν (δύο φορές).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This