«Άγαλμα» στο Μονακό ο Ολυμπιακός, ήττα χωρίς αντίδραση με 92-72

Must Read

Πισωγύρισμα για τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο επειδή έχασε από τη Μονακό (92-72), αλλά ο τρόπος που ήρε η ήττα, βάζοντας εμπόδια στην προσπάθειά του να αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στο τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα.

Το καταστρεπτικό β΄ δεκάλεπτο το διαδέχτηκε το εξίσου τραγικό τρίτο. Ουσιαστικά οι «κόκκινοι» ήταν «στρατιωτάκια ακούνητα» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και το πλήρωσαν.

Τώρα όλα θα κριθούν στα δύο τελευταία ματς με Βιλερμπάν, εκτός έδρας και Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Ματς δύσκολα, αλλά και καθοριστικά.

Κι όμως οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα, Στο 9ο μάλιστα πέρασαν μπροστά στο σκορ (19-15) και το κράτησαν μέχρι το τέλος της περιόδου (22-19).

Η κατάρρευση ήρθε στη δεύτερη περίοδο. Σε 1’41” η Μονακό σημείωσε 10 πόντους χωρίς να πάρει απάντηση (29-22). Από εκεί κι ύστερα η διαφορά μεγάλωνε, τίποτα δεν δούλευε καλά στους «ερυθρόλευκους» με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τη διαφορά να έχει εκτοξευτεί στους 17 πόντους (48-31).

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο β’ μέρος για να διαμορφωθεί το τελικό 92-72.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This