Πήρε τη νίκη η Σίτι, αλλά όχι την πρόκριση

Must Read

Το 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ατλέτικο Μαδρόιτης αφήνει… ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Και η αναμέτρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε θα συνεχιστεί επί ισπανικού εδάφους την άλλη Τετάρτη (13/4).

Οι Μαδριλένοι πήγαν να «κλέψουν» την ισοπαλία από τους «πολίτες», αλλά λογάριασαν χωρίς τον ντε Μπρόινε που «χτύπησε» την κατάλληλη στιγμή, στο 70′ όταν είχαν αναθαρρήσει και προσπαθούν να φθάσουν στο γκολ.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα για ένα ακόμα ματς προτίμησε να παίξει με… ψευτοεννιάρι τον Κέβιν ντε Μπρόινε, ενώ ο Σιμεόνε από πλευράς Ατλέτικο ενίσχυσε την άμυνά του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Σάβιτς, Φελίπε, Ρενίλντο).

Το τρικ λειτούργησε σε όλο το α’ μέρος αφού η Σίτι δεν μπορούσε εύκολα να πατήσει περιοχή και να γίνει απειλητική. Με τη σειρά της η Ατλέτικο θυσίασε τη δημιουργία για την άμυνα.

Στο 64′ οι Μαδριλένοι άρχισαν να διεκδικούν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία στο ματς. Το.. σύνθημα το έδωσε οι προπονητής τους περνώντας τον Κούνα στη θέση του Λιορέντε. Κατάλαβε ότι η «μαζική άμυνα» δεν θα άντεχε για 90′.

Από πλευράς Σίτι χρειάστηκε μια αλλαγή, στο 68′ για να φανεί η διάθεση για περισσότερη ουσία στις επιθετικές προσπάθειες. Ο Φοντέν πέρασε στη θέση του Μαχρέζ και το αποτέλεσμα φάνηκε δύο λεπτά αργότερα όταν έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον ντε Μπρόινε που «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Ισπανών (1-0).

Τα αίματα άναψαν στο 82′, πράγμα όχι ασυνήθιστο για ματς της Ατλέτικο όταν ο Κορέα πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο του πεσμένου στο έδαφος Γκρίλις.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ακέ, Σίλβα, Ρόδρι, Γκιντογάν (68′ Γκρίλις), Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ (68′ Φόντεν), Στέρλινγκ (69′ Ζεζούς)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Βερσάλκο, Σάβιτς, Φελίπε, Ρεϊνίλντο, Λόντι, Γιορέντε (60′ Κούνια), Κοντογκμπιά, Κόκε (60′ Ντε Πολ), Γκριεζμάν (60′ Κορέα), Φέλιξ (81′ Λεμάρ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This