Καρίμ Μπενζεμά: Θαυμάστε με…

Must Read

Αν η Ρεάλ είναι η «βασίλισσα», τότε ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο… βασιλιάς της. Φέτος το «κακό παιδί» του γαλλικού ποδοσφαίρου κάνει πράγματα και θαύματα. Μετά το «χατ τρικ» στο Μπερναμπέου στον αγώνα με την Παρί ήρθε ένα ακόμα, στο Λονδίνο αυτή τη φορά με αντίπαλο την κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ Τσέλσι (3-1).

Δεν είναι το «χατ τρικ» που πέτυχε, αλλά το πως το πέτυχε. Αξιοποίησε τα πάντα, την παραμικρή ευκαιρία. Έκανε τα δύσκολα… εύκολα και έβαλε την ομάδα του με το ένα πόδι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γάλλος χρειάστηκε μόλις 24′ να σκοράρει δύο φορές στον Μεντί τον τερματοφύλακα της Σίτι, όσες, δηλαδή, είχαν σκοράρει όλες οι άλλες ομάδες της διοργάνωσης!

Το ρεσιτάλ άρχισε στο 21′ με κεφαλιά πίσω από το ύψος του πέναλτι και στο 24′ με φαλτσαριστή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους φιλοξενούμενους που έπαιζαν… σαν το σπίτι τους! Στο 46′ δεν χρειάστηκε να δείξει την κλάση του, αλλά την ετοιμότητά του αξιοποιώντας το λάθος του Μεντί.

Η Τσέλσι είχε μειώσει στο 40′ με τον Χάβερτς, αλλά το γκολ στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου από τη Ρεάλ έφερε και πάλι την απελπισία στην ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες για να μειώσει, αλλά ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας» έγινε… Μπενζεμά των μετόπισθεν!

Η Ρεάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της νικά την Τσέλσι, παίρνει εκδίκηση για τους πρόσφατους, αλλά και παλαιότερους αποκλεισμούς κι ο προπονητής της, Κάρλο Ανσελότι που μόλις την Τρίτη βγήκε από την καραντίνα λόγω covid πήρε γλυκιά εκδίκηση για την απόλυσή του πριν χρόνια από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Τσέλσι (Τούχελ): Μεντί, Σίλβα, Κρίστενσεν (46′ Κόβατσιτς), Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ (46′ Ζιγές), Ζορζίνιο, Μάουντ, Αθπιλικουέτα, Πούλισικ (64′ Λουκάκου), Χάβερτς.

Ρεάλ (Ανσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο (64′ Νάτσο), Αλάμπα, Μεντί, Κρόος (74′ Καμαβινγκά), Καζεμίρο, Μόντριτς, Βαλβέρδε (86′ Θεμπάγιος), Μπενζεμά (86′ Μπέιλ), Βινίσιους.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This