O Ρονάλντο έσπασε το κινητό 14χρονου oπαδού της Έβερτον!

Έξαλλη η μητέρα του πιτσιρικά: «Έπρεπε να απολογηθεί και στο παιδί μου προσωπικά»

Must Read

Πάρα πολλά νεύρα είχε, ως φαίνεται, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τη σαββατιάτικη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον με 1-0, στην έδρα της δεύτερης, κάτι που τον οδήγησε στην κατακριτέα πράξη του να… σπάσει το κινητό τηλέφωνο ενός 14χρονου οπαδού της γηπεδούχου ομάδας! 

Μάλιστα, για το -πολυσυζητημένο στα social media- συμβάν διατάχθηκε έρευνα της Αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ, με τον ζάπλουτο Πορτογάλο σούπερ σταρ της στρογγυλής θεάς να ζητά, κατόπιν, συγχώρεση για την συμπεριφορά του, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, γράφοντας, μεταξύ άλλων «θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ, ως ένδειξη ευ αγωνίζεσθαι και αθλητικού πνεύματος».

Ωστόσο, πληροφορούμενη τη διαδικτυακή απολογία του ακριβοπληρωμένου επιθετικού των «κόκκινων διαβόλων» στο γιο της, η μητέρα του 14χρονου εξέφρασε την οργή της σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «The Telegraph». «Η συγγνώμη, ή η έλλειψη της συγγνώμης, με εκνεύρισε ακόμη περισσότερο. Σκέφτηκα πόσο αγενές είναι να λες σε όλους ότι έχεις ζητήσει συγγνώμη, ενώ, στην πραγματικότητα, δεν το έχεις κάνει. Εντάξει, πρέπει να το ποστάρει στα social media, αλλά θα έπρεπε να απολογηθεί και στο παιδί μου προσωπικά. Είχε αρκετές ώρες για να το συλλογιστεί. Έπρεπε να βρει τα στοιχεία μας, να το κάνει ιδιωτικά, να μιλούσε μαζί μας και μετά να το δημοσιοποιούσε. Με κάτι τέτοιο θα ήμουν χαρούμενη», σχολίασε έξαλλη.

«Με κοίταξε άναυδος, όταν το συνειδητοποίησε»

«Υπήρχε πολύς κόσμος με υψωμένα κινητά στον αγώνα. Ο Τζέικομπ (σ.σ. ο 14χρονος) ήταν στη δικιά του πραγματικότητα. Ενώ έβγαινε από το γήπεδο, μού είπε ότι θα βγάλει βίντεο τον Ρονάλντο που έχει χτυπήσει και εγώ είπα “ΟΚ”. Δεν πέρασε κάτι από το μυαλό μου. Δεν κοιτούσε καν τον Ρονάλντο. Κοιτούσε τι είχε πάθει στο πόδι του και δεν κατάλαβε τι συνέβη, μέχρι που το κινητό έπεσε κάτω. Μπορείτε να καταλάβετε το σοκ στο πρόσωπο του Τζέικομπ. Με κοίταξε άναυδος, όταν το συνειδητοποίησε», αφηγήθηκε η μητέρα του 14χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This