Η… τραγωδία του Μονάχου – Η Βιγιαρεάλ απέκλεισε την Μπάγερν

Must Read

Ένας 22χρονος Νιγηριανός, ο Σάμουελ Τσακουέζε χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να κάνει πλουσιότερη την ομάδα του κατά 12,5 εκ. ευρώ (τόσο είναι το μπόνους της ΟΥΕΦΑ για την πρόκριση στα ημιτελικά) και να γράψει ιστορία οδηγώντας τη Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (περιμένει Μπενφίκα ή Λίβερπουλ) και να αφήσει εκτός διοργάνωσης την φοβερή και τρομερή Μπάγερν.

Το 1-1 στο Μόναχο ήταν σοκ για τους Βαυαρούς. Προσπαθούσαν να ανατρέψουν την ήττα με 1-0 στην Ισπανία, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά έπεφταν πάνω στους αποφασισμένους Ισπανούς που είχαν υψώσει τείχη στην άμυνα.

Ο Λεβαντόβσκι στο 52′ έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους με το γκολ που πέτυχε. Όλοι θεωρούσαν ότι αργά ή γρήγορα θα βρουν την «αδύνατη στιγμή» της Βιγιαρεάλ και με ένα δεύτερο γκολ θα έπαιρναν την πρόκριση. Όμως ο χρόνος περνούσε. Δοκίμασαν με σέντρες, με επιθέσεις από τα πλάγια ή κατά μέτωπο, αλλά τίποτα. Κι αντί να βρουν οι Βαυαροί το «αδύνατο σημείο» το βρήκαν οι Ισπανοί που τροφοδότησαν τον 22χρονο Νιγηριανό που είχε μπει τέσσερα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι, στον πρώτο τους φετινό αγώνα στη διοργάνωση που χωρίς πίεση ισοφάρισε σε 1-1.

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ (87’ Ντέιβις), Σανέ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κομάν, Μίλερ, Μουσιάλα (82’ Γκνάμπρι), Λεβαντόβσκι.

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Εμερι): Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν, Λο Σέλσο, Καπού, Παρέχο, Κοκλέν (84’ Τσουκουέζε), Μορένο, Νταντζούμα (84’ Πεντράθα).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This