Τι άλλο πρέπει να κάνει αυτός ο άνθρωπος;

Must Read

Από την «κόλαση» του 3-0 και του αποκλεισμού από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στη πιο γλυκιά, φετινή τουλάχιστον, ήττα της βρέθηκε η Ρεάλ (3-2 η Τσέλσι). Το θέμα δεν είναι η πρόκριση που για πολλούς ήταν δεδομένη, αλλά ο τρόπος που επιτεύχθηκε, αλλά και ο ποδοσφαιριστής που την πιστοποίησε.

Ο Καρίμ Μπενζεμά, το «μαύρο πρόβατο» του γαλλικού ποδοσφαίρου ήταν και πάλι ο ήρωας του αγώνα. Αυτός μείωσε σε 3-2 στο 96′ της παράτασης κι έβαλε σοβαρά ερωτήματα στους φίλους του (καλού) ποδοσφαίρου.

Τι άλλο πρέπει να κάνει για να πάρει τη «χρυσή μπάλα»;

Τι άλλο πρέπει να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα του. Ακόμα και… σκούπα κάνει! Στους αντιπάλους με τα γκολ που σημειώνει!

Ήταν όμως και βραδιά της Τσέλσι. Μπορεί να πορεύεται… ορφανή χωρίς ιδιοκτήτη, αλλά οι ποδοσφαιριστές της, ακριβώς επειδή είναι μεγάλης κλάσης έχουν το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και το μέταλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Προς το παρόν.

Το στέμμα της δεν θα καταφέρει να το υπερασπίσει. Η Ρεάλ θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάν. Σίτι (0-1 το πρώτο ματς) για να καταστρώσει το σχέδιό της για συμμετοχή σε έναν ακόμα τελικό.

Έβαλε, όμως κι άλλα ερωτήματα η… ματσάρα στο Μπερναμπέου. Αν στην…. πρώιμη φάση της διοργάνωσης βλέπουμε τόσο χορταστικό ποδόσφαιρο τι περισσότερο μπορεί να μας προσφέρει ο τελικό;

Τόσες ανατροπές, τόση αγωνία είναι δύσκολο να ξαναζήσουμε.

Όλα άρχισαν καλά για την Τσέλσι. Ο Μάουντ ήταν αυτός που με άπιαστο δεξί σουτ στο 15′ άνοιξε το σκορ κι έδειξε τις… άγριες διαθέσεις των Λονδρέζων. Ο ίδιος είχε να σκοράρει στη διοργάνωση από το περσινό ματς στο Λονδίνο πάλι με τη «βασίλισσα». Τότε είχε «κλείσει» το σκορ 85′ (2-0), τώρα το άνοιξε…

Η Ρεάλ παρότι γηπεδούχος αντί να διεκδικήσει ένα γκολ που θα την έφερνε πιο κοντά στην πρόκριση και στην ηρεμία κλείστηκε. Όταν επέστρεψε στο γήπεδο για το β’ ημίχρονο δέχτηκε νέο αιφνιδιασμό στο 52′ Αυτή τη φορά ο Μάουντ εκτέλεσε το κόρνερ και άφησε τον Ρίντιγκερ να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (0-2)

Ο Μάρκος Αλόνσο στο 62′ θα μπορούσε να έχει δώσει στην Τσέλσι σκορ πρόκρισης, αλλά πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα έκανε κοντρόλ με το χέρι. Το VAR αποκάλυψε την..απάτη και το σκορ παρέμεινε στο 2-0.

Αυτό που δεν πέτυχε ο Αλόνσο το κατάφερε στο 75′ ο Βέρνερ. Το 3-0 με ένα τέταρτο και κάτι να υπολείπεται θα είχε λυγίσει οποιαδήποτε ομάδα. Όχι όμως τη Ρεάλ που στο 80 μείωσε σε μια υποδειγματική φάση. Ο Μόντριτς με μακρινή σέντρα σημάδεψε τον Ροντρίγκο και του είπε «πάρε βάλε»!

Το ματς πήγε στην παράταση και άρχισε η… παράσταση του Μπενζεμά που μείωσε σε 3-2 αποκαθιστώντας την ομάδα του στη θέση του φαβορί για την πρόκριση.

Ο Ζορζίνιο, στις καθυστερήσεις της παράτασης επεχείρησε σουτ από πλεονεκτική θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ!

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Ανσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Αλάμπα, Νάτσο (88’ Λούκας Βάθκεθ), Μεντί (78’ Μαρσέλο), Κρόος (73’ Καμαβινγκά), Κασεμίρο (78’ Ροντρίγκο), Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους (114’ Θεμπάγιος), Μπενζεμά.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ (100’ Ζίφες), Κόβατσιτς (106’ Ζορζίνιο), Λόφτους-Τσικ (106’ Σαούλ),  Μάουντ, Χάβερτς, Βέρνερ (83’ Πούλισιτς).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This