Έρχονται σούπερ ματς στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Must Read

Μετά το 0-0 της Σίτι στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο και το 3-2 της Λίβερπουλ στο ματς τυπική διαδικασία με την Μπενφίκα συμπληρώθηκε το καρέ των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ που προσφέρει δύο συγκλονιστικούς ημιτελικούς.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ

Λίβερπουλ – Βιγιαρερεάλ

Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν στις 27 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 4 Μαΐου όπου και θα μάθουμε το ζευγάρι του τελικού (28 Μαΐου στο Παρίσι).

Οι δύο αγώνες της Τετάρτης δεν είχαν τη λάμψη των αντίστοιχων της Τρίτης.

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης δημιούργησαν «κορεό» που προκαλεί ανατριχίλα. Σχηματίζει τη λέξη «υπερηφάνεια» κι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι περήφανοι για την ομάδα τους.

Προσπάθησε να ανατρέπει το σε βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα στο Μάντσεστερ. Δεν τα κατάφερε. Έμεινε στο 0-0 και η αναμέτρηση των δύο «άσπονδων φίλων» του Σιμεόνε για τους γηπεδούχους και του Γκουαρδιόλα για τους φιλοξενούμενους έληξε χωρίς νικητή.

Αντίθετα ηττημένο είχε η ηρεμία και η λογική αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα το γήπεδο μετατράπηκε σε αρένα με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Φελίπε. Το ματς διακόπηκε. Κρατήθηκαν εννιά λεπτά καθυστερήσεις χωρίς να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ατλέτικο:  Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε, Ρεϊνίλντο, Γιορέντε, Κοντογκμπιά, Κόκε (69′ Ντε Πολ), Λεμάρ (82′ Σουάρες), Λόντι (69′ Κορέα), Γκριεζμάν (69′ Καράσκο), Φέλιξ (82′ Κούνια).
Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (73′ λ.τρ. Ακέ), Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε (65′ Στέρλινγκ), Ρόδρι, Γκιντογάν, Μαχρέζ, Φόντεν, Σίλβα (79′ Φερναντίνιο).

Η Λίβερπουλ με το 3-1 στη Λισαβόνα είχε, ουσιαστικά, εξασφαλίσει την πρόκριση. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό της Γιούργκεν Κλοπ να δοκιμάσει και παίκτες που δεν έχουν ικανό χρόνο συμμετοχής. Και χειροκρότησε τον Κώστα Τσιμίκα που είχε δύο ασίστ στο 3-3 των «κόκκινων» επί της Μπενφίκα.

Το ματς ήταν ανοιχτό και οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν να προσφέρουν θέαμα και τα κατάφεραν. Ο Τσιμίκας εκτέλεσε το κόρνερ στο 24′ κι ο Κονατέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ισοφάρισε (1-1) ο Γκονσάλο Ράμος στο 32′. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR που αποφάνθηκε ότι ο σκόρερ δεν ήταν σε θέση οφ σάιντ. Με τη Λίβερπουλ να ελέγχει το ρυθμό προηγήθηκε και πάλι στο 55′ με τον Φιρμίνιο από μπαλιά του Ζότα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσιμίκας εκτέλεσε φάουλ βρήκε υπέροχα τον Φιρμίνιο που «έγραψε» το 3-1, ενώ στο 73′ μείωσε ο Γιάρεμτσουκ (3-2). Η έκπληξη έγινε στο 82′ όταν ο Ντάργουιν Νούνιες ισοφάρισε σε 3-3 κάνοντας τους «αετούς της Λισαβόνας» να φύγουν με ψηλά το κεφάλι όχι μόνο από το Άνφιλντ, αλλά και τη διοργάνωση.

Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμες, Ματίπ, Κονατέ, Τσιμίκας, Κεϊτά, Μίλνερ (57’ Τιάγκο), Χέντερσον, Ντιόγκο Ζόταμ (57’ Σαλάχ) Φιρμίνο (57’ Χέντερσον), Λουίς Ντίας (66’ Μανέ).

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο (90’ Ντίας), Οταμέντι, Βερτόνχεν, Γκριμάλντο, Βάιγκλ, Τααράμπτ (66’ Ζοάο Μάριο), Ντιόγο Γκονσάλβες (46’ Γιάρεμτσουκ), Εβέρτον (90’ Αντρέ Αλμέιδα), Γκονσάλο Ράμος (78’ Μπερνάρντο), Ντάρβιν Νούνιες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This