Λίβερπουλ: Δίνει ένα ματς κάθε 3,5 μέρες και διεκδικεί τρεις, ακόμα τίτλους – Κανείς άλλος δεν το έχει καταφέρει…

Must Read

Γράφει ιστορία η Λίβερπουλ. Η πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (3-2 τη Σίτι) την κρατά μέσα στους στόχους της. Διεκδικεί και τους τρεις τίτλους που έχει μπροστά της (Πρωτάθλημα. Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ ήδη έχει βάλει στην προθήκη της το Λιγκ Καπ αυτής της χρονιάς.

Οι «κόκκινοι» μέσα σε 39 μέρες θα διεκδικήσουν τρία τρόπαια και θα δίνουν ένα ματς κάθε 3,5 μέρες! Κι αν τα καταφέρουν θα παίρνουν ένα τίτλο κάθε 13 μέρες!

Στο πρωτάθλημα είναι ένα βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Εάν κάνει το… θαύμα κερδίσει και τους τέσσερις τίτλους θα γράψει ιστορία. Ποτέ άλλοτε ομάδες στο Νησί δεν έχει κερδίσει και τους τέσσερις τίτλους που διεκδικεί. Μέχρι τώρα το ρεκόρ είναι το τρεμπλ της Γιουνάιτεντ (1999) και το εγχώριο τρεμπλ της Σίτι (2019).

Ο μαραθώνιος της Λίβερπουλ αρχίζει την Τρίτη με τον εντός έδρας αγώνα με την Γιουνάιτεντ. Και συνεχίζεται την Κυριακή με την Έβερτον, επίσης στο Άνφιλντ. Την Τετάρτη 27/4 υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί εκτός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ (30/4) και η ρεβάνς με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία (3/5), το ματς με την Τότεναμ (7/5), το ματς με την Άστον Βίλα (10/5), ο τελικός του Κυπέλλου με την Τσέλσι (15/4), ακολουθεί το ματς με τη Σαουθάμπτον (δεν έχει ποριστεί η ημερομηνία), ο αγώνας με τη Γουλβς (22/5) και εάν έχει προκριθεί ο τελικός του Τσάμπιος Λιγι (28/5).

«Δεν υπάρχει όχι ελεύθερη ομάδα, αλλά ούτε ελεύθερη μέρα» είπε ο Γιούργκεν Κλοπ στο BBC.

Η Λίβεπουλ έχει σαφώς μικρότερο μπάτζετ από τους ανταγωνιστές της. Όμως, όπως λένε, οι ιδιοκτήτες της έχει καλό… αυτί. Ακούνε τον Κλοπ και δεν πετάνε τα λεφτά τους δεξιά κι αριστερά. Έχει και τον κόσμο της. Στον ημιτελικό με τη Σίτι το Σάββατο τα 38.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν στη στιγμή. Αντίθετα η Σίτι δεν μπόρεσε να κινητοποιήσει ανάλογο αριθμό υποστηρικτών. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο twitter είναι αποκαλυπτικές κι έγιναν αντικείμενο χλευασμού..

Η Λίβερπουλ «τρέχει» αήττητο ρεκόρ στις εγχώριες διοργανώσεις 17-4-0. Δίνει μάχη με χρόνο, αλλά και την Ιστορία. Μέσα σε 39 μέρες παίζει τα πάντα και το αξίζει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This