Αποκλεισμός με κούραση και νεύρα για τον Τσιτσιπά

Must Read

Το έχει η Βαρκελώνη να πληγώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά. Πέρσι έφθασε στον τελικό του ομώνυμου τουρνουά και ηττήθηκε μετά από συγκλονιστικό αγώνα από τον τεράστιο Ράφα Ναδάλ. Φέτος αποκλείστηκε νωρίτερα, από Ισπανό και πάλι, τον 18χρονο Κάρλος Αλκαράθ με 2-1 (4-6,7-5, 2-6), αλλά το ματς ήταν εξίσου συγκλονιστικό.

Ο Τσιτσιπάς «προδόθηκε» από την κούραση αφού είχε παίξει μόλις λίγες ώρες νωρίτερα με τον Ντιμίτροφ και σε 24 ώρες υποχρεώθηκε να δώσει τρία ματς (!), αλλά και τα νεύρα. Δύο φορές χρεώθηκε τεχνική ποινή.

Ο Αλκαράθ είχε παίξει κι αυτός νωρίτερα, μάλιστα τόσο ο δικός του αγώνας, όσο και του Στέφανου κράτησαν 71′, αλλά στο ματς έδειξε περισσότερο φρέσκος και με τη δύναμη της εξέδρας και περισσότερο καθαρό μυαλό έφθασε στη νίκη.

Συγκλονιστικό ήταν το δεύτερο σετ. Ο Αλκαράθ ήταν αγκαλιά με τη νίκη στο σετ που θα τελείωνε το ματς. Είχε κερδίσει 6-4, το πρώτο σετ κι είχε πάρει προβάδισμα με 4-1 στο δεύτερο, αλλά η αντεπίθεση διαρκείας του Στέφανου τον έφερε νικητή με 7-5!

Στο τρίτο, όμως, ο Ισπανός που είναι νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη πήρε τη νίκη και έφθασε τις τρεις σε ισάριθμους αγώνες σε βάρος του Στέφανου.

«Ήθελε να σταματήσει το ρυθμό μου γιαυτό πήγε δύο φορές στα αποδυτήρια» είπε ο Ισπανός που με τη νίκη του μπαίνει στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης από την επόμενη εβδομάδα.

Επόμενο ραντεβού του Τσιτσιπά με τα μεγάλα τουρνουά είναι στη Μαδρίτη την Πρωτομαγιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This