«Κάτι θα σκεφτώ και στη Μαδρίτη…» – Μάτς που έγραψε ιστορία: Σίτι – Ρεάλ 4-3!

Must Read

«Κάτι θα σκεφτώ για τη ρεβάνς», φαίνεται να λέει ο Καρίμ Μπενζεμά που «γύρισε το κουμπί» του αγώνα της Ρεάλ στο Μάντσεστερ με τη Σίτι δύο φορές!

Η πρώτη, όταν η ομάδα του έχανε με 2-0 από το 11′ με ένα γκολ που έφερε τη σφραγίδα της μεγάλης του κλάσης έκανε το 2-1

Η δεύτερη, στο 82′ κι ενώ το σκορ ήταν 4-2 και η ρεβάνς έμοιαζε βουνό με πέναλτι αλά Πανένκα την κράτησε – και πάλι – όρθια στο ματς που θα θυμόμαστε χρόνια:

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3

κι όλα θα παιχτούν για την πρόκριση στον τελικό το βράδυ της Τρίτης στη Μαδρίτη.

Κι αν λέγαμε ότι στο 3-1 της Ρεάλ με την Παρί είδαμε τον πραγματικό τελικό, αν το ξανάπαμε στα δύο ματς με την Τσέλσι (3-1 στο Λονδίνο, 2-3 στη Μαδρίτη), τι να πει κανείς για το ματς στο Μάντσεστερ. Κι αν αυτό δεν είναι το καλύτερο, αναρωτιέται κανείς, που μπορεί να φθάσει το ποδοσφαιρικό θέαμα σε μια ακόμα εντυπωσιακότερη αναμέτρηση;

Η Σίτι μπορεί να ήταν καταιγιστική,να προσπάθησε να εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς, αλλά η Ρεάλ ήταν πολύ σκληρή για να… πεθάνει. Στη… χειρότερη μέρα της, σε σχέση πάντα με τα τελευταία ματς στη διοργάνωση σκόραρε τρεις φορές κι έδειξε ότι οι μεγάλες ομάδες ποτέ δεν είναι εύκολη λεία ακόμα και σε αυτοματοποιημένες ομάδες όπως η Σίτι.

2′ Ο Μαχρέζ έκανε σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Ρεάλ κι ο Ντε Μπρόινε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

11′ Από σέντρα στο Ντε Μπρόινε ο Ζεσούς αποφεύγει τον Αλάμπα και… 2-0

33′ Ο Μπενζεμά με εκπληκτικό σουτ μειώνει σε 2-1. Είναι το 40ο(1) φετινό του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Ρεάλ κάτι που μόνο οι Ντι Στέφανο, Πούσκας, Ούγκο Σάντσες (δύο φορές) και Ρονάλντο (οκτώ φορές) έχουν πετύχει. Όλοι δηλαδή οι θρύλοι της ομάδας τα τελευταία 70 χρόνια!

 

53′ Από κεφαλιά του Φιλ Φόντι... 3-1

55′ Ο Βινίσιους μειώνει σε 3-2

74′ Αριστερό σουτ από τον Μπερνάντο Σίλβα και 4-2

82′ Πέναλτι σε χέρι του Λαπόρτ. Το εκτελεί ο Μπενζεμά και 4-3.

Ενδιάμεσα είχαμε δοκάρια, χάθηκαν ευκαιρίες που θα σημάδευαν έναν οποιοδήποτε άλλο αγώνα, αλλά παραμερίζονται από την… καταιγίδα των γκολ. Ένα ματς που έλεγες «μακάρι να μην τελειώσει ποτέ…»

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Στόουνς (36′ Φερναντίνιο), Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ, Ζεσούς (83′ Στέρλινγκ), Φόντεν

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Άλαμπα (46′ Νάτσο), Μεντί, Μόντριτς (79′ Θεμπάγιος), Κρόος, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (70′ Καμαβινγκά), Μπενζεμά, Βινίσιους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This