Λίβερπουλ: Έβαλε τις βάσεις της πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Must Read

Δύο λεπτά μόνο ήταν αρκετά στη Λίβερπουλ να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν τα δύο γκολ που σημειώθηκαν σε δύο λεπτά (53′ έως 55′) είναι αρκετά αυτό θα το ξέρουμε μετά τη ρεβάνς της Τρίτης στην Ισπανία. Προς το παρόν έχουμε:

Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ 2-0

Οι «κόκκινοι» που διεκδικούν πρωτάθλημα και κύπελλο στην Αγγλία, έχουν κερδίσει ήδη το Λιγκ Καπ ονειρεύονται και την επιστροφή τους στον ευρωπαϊκό θρόνο.

Στο α΄ μέρος η Βιγιαρεάλ έδωσε προσοχή στην άμυνα, φρόντισε να κατστρέφει τις επιθέσεις των Άγγλων, ενώ ο Ρούλι δύο φορές σταμάτησε τον Ντίας (14′,31′). ενώ οι Μανέ (12′) και Σαλάχ (35′) δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Αποθέωση της αστοχίας ήταν το δοκάρι του Τιάγκο.

Το ημίχρονο έκλεισε με 13-1 τελικές για τους γηπεδούχους!

Κι αφού τα επιθετικά ατού των «κόκκινων» δεν μπορούσαν να σκοράρουν φρόντισε για αυτό στο 53′ ο αμυντικός των Ισπανών Εστουπινιάν όταν σε σέντρα του Χέντερσον και στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-0). Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μανέ που αξιοποίησε την μπαλιά του Σαλάχ και «έγραψε» το 2-0 για τη Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ (81′ Γκόμεζ), Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Τιάγκο, Χέντερσον (72′ Κεϊτά), Φαμπίνιο, Σαλάχ, Μανέ (73′ Ζότα), Ντίας (81′ Ορίγκι)

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν (72′ Τριγκέρος), Τσουκουέζε (72′ Ντιά), Παρέχο (72′ Οριέ), Καπού, Κοκλέν (57′ Πεδράθα), Λο Σέλσο, Ντανζούμα (86′ Αλκάθερ)

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This