Με αυτό το «κορεό» δεν πας τελικό!

Must Read

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ έκαναν πάλι το… θαύμα τους. Στον ημιτελικό με τη Φέγενορντ δημιούργησαν το κορεό που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία. Με το «Uefa mafia» εξέφρασαν τη δυσφορία τους προς την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία για την τιμωρία να παραμείνουν κλειστές οι θύρες που δημιουργήθηκαν επεισόδια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τελικά οι ποδοσφαιριστές της κατάφεραν να τη διατηρήσουν αήττητη σε 8ο ευρωπαϊκό ματς στο «Βελοντρόμ» (5-3-0), να μην δεχτούν γκολ κόντρα στην παράδοση που τους ήθελε να μην διατηρούν ανέπαφη την εστία τους, αλλά με το τελικό 0-0 η πρόκριση για τον τελικό στα Τίρανα (25/5) πήγε στη Φέγενορντ που είχε νικήσει με 3-2 στο πρώτο ματς. Οι Ολλανδοί θα βάλουν στο ταμείο τους μίνιμουμ 3 εκ. ευρώ που θα γίνουν δύο περισσότερα σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου.

Εκεί, αντίπαλός τους θα είναι η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνο που στην «αιώνια πόλη» πήρε πολύτιμη νίκη (1-0) με κεφαλιά του Έιμπραχαμ (φωτογραφία)  στο 11ο λεπτό. Το πρώτο ματς στην Αγγλία είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Στην εξέδρα 70.000 οπαδοί είχαν δημιουργήσει «καυτή ατμόσφαιρα» που έδινε… φτερά στους Ρωμαίους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This