«Πεδίο μάχης» η Μασσαλία, λίγο πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ

«Η UEFA δεν έπρεπε να εγκρίνει τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη νότια Γαλλία», υποστήριξε ο αντιδήμαρχος της Μασσαλίας, υπεύθυνος για τον τομέα του αθλητισμού

Must Read

Την ώρα που ζητάμε ειρήνη στην Ουκρανία, ο χουλιγκανισμός και η οπαδική βία εξακολουθούν να αμαυρώνουν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως φανερώνουν και οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου από την κατάσταση που επικρατεί έξω από το στάδιο Βελοντρόμ της Μασσαλίας στη Γαλλία, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση της γηπεδούχου Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Το σκηνικό είναι… πολεμικό, καθώς σημειώθηκαν νέα άγρια επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της γαλλικής ομάδας και τις αστυνομικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε και εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ υπήρξαν και αναφορές για τραυματίες, με τις γαλλικές αρχές να κάνουν συγκεκριμένα λόγο για έξι τραυματίες αστυνομικούς. «Είναι τρομερό να κάνεις τέτοιους λογαριασμούς», τόνισε εκπρόσωπος των αστυνομικών στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM, αναφερόμενος στους τραυματισμούς των συναδέλφων του σε συμπλοκές που έλαβαν χώρα στους δρόμους της πόλης.

https://twitter.com/HooligansTV_eu/status/1512114086947000327

Σημειώνεται ότι στη Μασσαλία έχουν μεταβεί περί τους 3.500 οπαδούς του ΠΑΟΚ από την Ελλάδα και άλλα μέρη της Ευρώπης.

«Η UEFA φταίει για όλα»

Nωρίτερα σήμερα, ο αντιδήμαρχος της Μασσαλίας και υπεύθυνος για τον τομέα του αθλητισμού, Σεμπαστιέν Ζιμπραγέλ, σε τοποθέτησή του σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε πως η UEFA δεν έπρεπε να εγκρίνει τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη νότια Γαλλία, υπογραμμίζοντας πως είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τα επεισόδια που έχουν ξεκινήσει στην πόλη από την Τετάρτη.

«Είμαι θυμωμένος με την UEFA, που έδωσε άδεια σε αυτούς τους οπαδούς να έρθουν στην πόλη μας. Πιστεύω ότι η UEFA έχει όλη την ευθύνη για ότι συνέβη σήμερα. Ελπίζω να προχωρήσει σε ανάλογες τιμωρίες για να μην ξανασυμβούν αυτά. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι μια γιορτή, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε ένα… κατεστραμμένο πάρτι», ανέφερε ο Ζιμπραγέλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This