«Τρώει» τη σκόνη του Τσιτσιπά στο χώμα ο Ζβέρεφ

Must Read

Γύρω στις 10 το βράδυ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα. Την πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης. Όταν αρχίσει το ματς με τον Γερμανό, αλλά Ρώσο στην καταγωγή και φιλοσοφία Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα ξέρει εάν έχει προκριθεί στον τελικό ο Τζόκοβιτς ή ο αθλητής έκπληξη του τουρνουά Αλκαράθ που απέκλεισε στα προημιτελικά τον Ναδάλ!

Ο Στέφανος εκτός από την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται έχει με το μέρος του και την παράδοση. Όχι μόνο γιατί προηγείται 7-3 στις δέκα προηγούμενες φορές που έχουν αναμετρηθεί, αλλά έχει και το εντυπωσιακό 3-0, σε νίκες απέναντι στον αποψινό του αντίπαλο όταν παίζουν στο χώμα. Τον νίκησε στο Μονακό (16/4 με 2-0), πέρσι στο Ρολάν Γκαρός (11/6 με 3-2) και στο περασμένο τουρνουά στη Μαδρίτη με 2-1.

Ο 25χρονος Ζβέρεφ, νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη αυτή τη στιγμή, δύο θέσεις πιο πάνω από τον Στέφανο, προέρχεται κι αυτός από… τενιστική οικογένεια. Οι γονείς του ήταν πολίτες της ΕΣΣΔ, επαγγελματίες και το 1990 σε ένα τουρνουά στη Γερμανία τους προτάθηκε να εργαστούν εκεί. Ο Αλεξάντερ γεννήθηκε στο Αμβούργο, ενώ ο κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του, επίσης τενίστας στη Μόσχα. Όλοι τώρα αγωνίζονται με τα χρώματα της Γερμανίας. Για να παίξει στον ημιτελικό χρειάστηκε να αποκλείσει τον Καναδό Οζέρ-Αλισίμ με 2-0 σετ (6-3,7-5).

Στη Μαδρίτη πάντως όλοι ασχολούνται με τον Κάρλος Αλκαράθ που άφησε εκτός τετράδας τον Ράφα Ναδάλ. «Λίγοι μπορούν να ισχυριστούν ότι νίκησαν τον Ράφα στο χώμα» είπε ,μετά τη μεγάλη νίκη του, ενώ ο συμπατριώτης ζήτησε υπομονή από τους δημοσιογράφους που επέμεναν να τον ρωτούν εάν με την ήττα αυτή παραδίδει την σκυτάλη στον αντίπαλό του: «Λίγη υπομονή, θα φανεί αυτό τους επόμενους μήνες» απάντησε μερ νόημα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This