Απίστευτο! Σε αίθουσα 150 θέσεων το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο μπάσκετ γυναικών…

Must Read

Έγινε κι αυτό! Ο τέταρτος αγώνας των πλέι οφ για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ γυναικών με αντιπάλους τον γηπεδούχο Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν θα γίνει στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, όπως το προηγούμενο, αλλά στην «αίθουσα 5» που χωρά με το… ζόρι 150 άτομα.

Η ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωσή της «ανακάλυψε» κώλυμα» στην κεντρική αίθουσα και μετέθεσε σε άλλη απελπιστικά μικρότερη τη διεξαγωγή του. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα Τρίτη αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ για την Δ’ Φάση των play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, της 11/5/2022 αντί στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΣΕΦ (αίθ. 5) και ώρα 17.00».

Το θέμα θα μπορούσε να μην έχει σημασία εάν δεν είχαν μεσολαβήσει δύο γεγονότα.

Ο τίτλος στο πρωτάθλημα γυναικών κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Το σκορ των αγώνων είναι αυτή τη στιγμή 2-2 και ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει στον τελευταίο αγώνα στο ΣΕΦ με 81-76. Η κεντρική σάλα ήταν άδεια όπως φαίνεται και στη φωτογραφία

Δεν ξεπέρασαν τους 100 οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε αντίθεση με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού που γέμισαν το «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο.

Κι ακόμα, ο Ολυμπιακός, μέσω διαρροών είχε κάνει γνωστό ότι θα αγωνιστεί στη μικρή αίθουσα του ΣΕΦ επειδή ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του δεν έπαιξε στο ΟΑΚΑ, αλλά στη Λεωφόρο, όπου, όπως ανέφεραν η μπάλα δεν κάνει σωστά γκελ στο παρκέ!

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι το γήπεδο, αλλά η χωρητικότητά του. Πιστεύει ότι σε μια αίθουσα 150 ατόμων είναι εύκολο να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που επιθυμεί για να… σπρώξει την ομάδα του, ενδεχομένως να επηρεάσει και τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This