Πέρασε στον τελικό της Ρώμης ο Τσιτσιπάς και… περιμένει τον Τζόκοβιτς

Must Read

Ήταν εξαιρετικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς αυτή τη φορά απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νο 3 στον κόσμο). Μπορεί να έχασε στο πρώτο σετ (4-6), αλλά στη συνέχεια με εκπληκτική αντεπίθεση έφθασε στην ανατροπή και στην άνετη νίκη με 2-1 σετ απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον είχε πληγώσει νικώντας τον για πρώτη φορά σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ο Στέφανος έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις – και αυτοπεποίθηση – φθάνοντας στη νίκη στο 2ο σετ και στο 3ο σετ με το ίδιο σκορ (6-3) σε έναν αγώνα που κράτησε δυόμιση ώρες.

Τώρα επόμενος αντίπαλός του για το έπαθλο των 836.355 ευρώ στον τελικό του όπεν της Ρώμης είναι πιθανότατα ο Τζόκοβιτς που το βράδυ παίζει στον ημιτελικό με αντίπαλο τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ κι αναμένεται βάσει προγνωστικών να βρεθεί στον τελικό της Κυριακής (ώρα 17.00).

Ο νικητής του τουρνουά κερδίζει 836.355 ευρώ και ο ηττημένος… παρηγοριέται με 456.720 ευρώ.

Ο Τσιτσιπάς βασικό στόχο έχει τη διάκριση στο Ρολάν Γκαρός (22/5). Προς το παρόν συλλέγει εμπειρίες και διακρίσεις. Κέρδισε το τουρνουά στο Μονακό και αν κερδίσει θα είναι το πέμπτο Masters στην καριέρα του.

Μια ακόμα διάκριση για τον Στέφανο είναι αυτή που τον θέλει να έχει τις περισσότερες νίκες αυτή τη χρονιά από κάθε άλλο. Έχει 31 και τον ακολουθεί ο εκπληκτικός φέτος Κάρλος Αλκαράθ με 28!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This