Δεν ξανάγινε! Τόσοι οπαδοί σε μια πόλη…

Must Read

Η Σεβίλλη δεν υποδέχεται μόνο την Άιντραχτ και τη Ρέιντζερς στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Υποδέχεται και τους οπαδούς τους. Μόνο που υπάρχει ένα… πρόβλημα. Οι δύο ομάδες πήραν από 9.000 εισιτήρια, στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιχθουάν» το γήπεδο του τελικού, ενώ στην πόλη βρίσκονται 100.000 Σκωτσέζοι και 50.000 Γερμανοί οπαδοί ξέροντας ότι δεν θα μπουν στο γήπεδο!

Παρηγοριά τους η ατμόσφαιρα τελικού που θα ζήσουν σε τρεις «ζώνες οπαδών», ειδικοί χώροι, δηλαδή, με γιγαντοοθόνες θα δίνουν την εικόνα του τελικού. Για τις ανάγκες των οπαδών άνοιξε και το άλλο γήπεδο της Σεβίλλης, το «Καρτούχα» που χωρά 57.000 θεατές…


Όμως και στη Φρανκφούρτη οι οπαδοί της Άϊντραχτ θα δουν μαζί το ματς σε ειδικούς χώρους

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στη Σκωτία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This