Ο «δάσκαλος» και ο «μαθητής» στον τελικό του Ρολάν Γκαρός

Must Read

Ο Ράφα Ναδάλ θέλει να γίνει… Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός στις 4 το μεσημέρι διεκδικεί τον 14ο τίτλο του στο Ρολάν Γκαρός, όσα τρόπαια έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ισπανός μάλιστα είχε την ευκαιρία, λόγω του τουρνουά, να δει από κοντά τον τελικό της «βασίλισσας» στο Παρίσι.

Μόνο που ο τενίστας Ναδάλ θα έχει αντίπαλο τον επιχειρηματικό εαυτό του. Ο αντίπαλός του, ο Νορβηγός Κάσπερ Ρόουντ, νο 8 στην παγκόσμια κατάταξη, είναι προϊόν των Ακαδημιών του Ισπανού στη Μαγιόρκα. Εκεί έμαθε τα βασικά του τένις, από εκεί άρχισε τη λαμπρή πορεία του το 2018. Η παρουσία του στον τελικό είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον επιχειρηματία Ναδάλ και η μεγαλύτερη απειλή για τον τενίστα που θέλει να επιστρέψει στο νο 1!

«Νομίζω ότι η ακαδημία μπόρεσε να τον βοηθήσει λίγο σε αυτή την περίοδο, πάνω από όλα, όμως, είναι ωραίο να βλέπεις έναν καλό άνθρωπο να πραγματοποιεί τα όνειρά του» είπε ο 36χρονος τενίστας στη συνέντευξη τύπου.

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά οι δυό τους δεν έχουν βρεθεί αντίπαλοι σε κάποιο μεγάλο τουρνουά. Αυτή είναι η πρώτη φορά.

Ο Ναδάλ δεν έχει συνέλθει πλήρως από τον πρόσφατο τραυματισμό του. Αναμένεται να δώσει το παρόν στο Γουίμπλετον και στη συνέχεια θα κάνει διακοπές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This